(Hirdetés azonosító: 83624426) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 213  Ft Ár: 252  Ft Ár: 252  Ft Ár: 390  Ft Ár: 225  Ft Ár: 219  Ft Ár: 222  Ft Ár: 213  Ft Ár: 246  Ft Ár: 213  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Puzzle, kirakó
Állapot: használt
Típus: 1-499 darabos

Leírás

Az 1.2. képen egy 35 db-os papír puzzle látható, kirakva mérete 27x21 cm. A játék Hollandiában készült, a Hófehérke képe nagyon jellegzetes, eltér az általunk ismert figurától, de kedves és bájos. A puzzle minden darabja megvan, a kép jól kirakható, a darabok épek, nem szakadtak vagy foltosak, nem sérültek, de látszik, hogy játszottak vele. Dobozán is látszik,hogy használták a játékot, kopottas. A kép érdekes és szép kép, ezért annak ellenére, hogy a játék nem újszerű, szeretném eladásra kínálni, nagyon kedvező áron
A 3.4..képen látható papír puzzle Berlinben készült, 36 db-os.Egy nagyon kedves kiselefánt rakható ki, a kép 25x30 cm-es. A játék nem új,kissé használt, de megvan minden darabja és a darabok épek, nem foltosak vagy szakadtak, tiszták. Doboza is használható állapotú. Óvodás korú gyermekeknek nagyon jó játék.
A meghirdetett ár egy puzzlé-ra vonatkozik,Ha mindkettőt megvásárolja, 600.-Ft-ért elviheti.
Találkozási pint /vasárnap és ünnepnap kivételével/ lehet az V.ker. /Astoria, Kálvin tér/, a XII ker. MOM pláza/ és ezek vonzáskörzete. Kérésre csak előreutalással postázom, ha a dobozt sarkainál kinyitva csomagolom, vagy postán maradón küldöm, ajánlott küldeményként olcsón feladható.De lehet foxpost vagy posta csomag automata,postapont.
Ha van kedve, nézze meg a többi hirdetésemet, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt találhat játékokat, felnőtteknek használati tárgyakat és minden korosztálynak jó minőségű ruhaneműt is nagyon kedvező áron.
Feladás dátuma: szeptember 11. 08:25.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.