(Hirdetésazonosító: 81289465) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 8 000  Ft Ár: 7 500  Ft Ár: 7 100  Ft Ár: 7 400  Ft Ár: 10 000  Ft Ár: 7 000  Ft Ár: 7 800  Ft Ár: 8 200  Ft Ár: 8 200  Ft Ár: 7 200  Ft
- 60 %

Tulajdonságok

Kerület: XV.
Kategória: Műszaki, elektronikai alkatrészek

Leírás

Spotlight Plus Prezenter eladó esetleg Android média boxra cserélném!

A fejlett mutatórendszerrel precízen emelhet ki vagy nagyíthat fel részleteket.
A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, illetve hivatkozások megnyitásához.
Azonnal csatlakozik az USB-vevőegységen vagy a Bluetooth technológián keresztül
Kiemelés És Nagyítás A Képernyőn
Emelje vállalatának következő bemutatóját a hagyományos lézeres jelzésnél magasabb szintre. A Spotlight Plus fejlett mutatórendszerével precízen kiemelhetők vagy felnagyíthatók a fontos részletek, pixelpontos részletességgel. A kihangsúlyozott terület egyaránt jól látható a tárgyalóban és a videokonferencián csatlakozók számára. A kívánt mutató-üzemmódot a felhasználóbarát Logitech Presentation alkalmazásban állíthatja be.

Egérszerű Kurzorvezérlés
A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, hivatkozások megnyitásához, saját vállalati tartalom bemutatására és élvezheti az interaktivitás előnyeit. Többé nem kell megszakítania az üzleti előadását, hogy odalépjen az egérhez vagy a hordozható számítógépéhez. A Spotlight Plus révén a bemutatója és a vállalata egyaránt tündökölhet.

Okos Időgazdálkodás
A Spotlight Plus figyelmezteti az előadót, amikor eljön a lezárás ideje. A bemutató-távirányító a prezentáció vége előtt öt perccel rezeg, majd újfent ezt teszi, ha lejárt az idő. Az előadó elkerülheti a zavaró és idegesítő megszakításokat, követheti a bemutató idejét és figyelmeztető rezgést állíthat be a Logitech bemutató-alkalmazásban.

Kettős Csatlakozás
A fényes, hordozható és vezeték nélküli Spotlight Plus távirányítót könnyen magával viheti otthoni irodájából a székhelyre, hogy zökkenőmentes előadást tarthasson. Csatlakoztassa egy számítógéphez az USB-vevőegységgel vagy az alacsony energiafogyasztású Bluetooth technológiával. A kettő között zökkenőmentesen válthat a vevőegység csatlakoztatásával vagy leválasztásával. A távirányító alapjába épített kényelmes és diszkrét dokkolóban tárolhatja az éppen használaton kívüli USB-vevőegységet.

Logitech Presentation Alkalmazás
Készítsen elő mindent a üzleti bemutató megkezdése előtt. Párosítsa a Spotlight Plus távirányítót a nagy tudású alkalmazással, hogy időjelzéseket állíthasson be, válthasson a mutató módjai között és személyre szabhassa a műveleteket a felhasználóbarát felületen. Beállíthatja a távirányító vissza gombját arra, hogy elsötétítse a képernyőt, vagy hogy aktiválhassa a gesztusvezérelt görgetést, hangerő-szabályozást, és egyebeket. Többé nem kell aggódnia, hogy számítógépe készenléti üzemmódba lép az alkalmazás mindig aktívan tartja a bemutató során.

Univerzális Kompatibilitás
A Spotlight Windows, Mac OS operációs rendszerekhez és a piacvezető bemutató szoftverekhez van optimalizálva, mint például a Powerpoint, Keynote, PDF, Google Slides és Prezi.

30 Méteres Hatótávolság
Mozogjon és kezelje bemutatóját akár 30 méterről, hogy még a legnagyobb termeket is bejárhassa.

Gyors Töltés
Egy egy perces gyorstöltés három óra használatot tesz lehetővé a Spotlight pedig egy teljes töltéssel három hónapig használható. A Spotlight töltöttségjelzője vörösen világít, ha esedékes egy feltöltés. Használja az USB-C töltőkábelt, hogy erőt merítsen.

Prezi for Business előfizetés
A Prezi egy vizuálisabb, együttműködőbb, adatközpontúbb és a legfontosabb párbeszédesebb megoldást kínál a bemutatókhoz. Összegyűjti az összes előnyt, amelyekkel bemutatója kitűnhet, és olyan üzleti termelékenységi eszközöket kínál, amelyek révén egyszerűbben testreszabhatja sablonjait, megkönnyítheti a HD-felbontást, egyszerűvé és biztonságossá teheti a távoli bemutatást, továbbá olyan régóta várt funkciókkal bír, mint az élő analitika vagy a felhőközpontú együttműködés.
Feladás dátuma: július 3. 07:38.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.