(Hirdetésazonosító: 79665587) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 7 410  Ft Ár: 7 315  Ft Ár: 7 980  Ft Ár: 9 500  Ft Ár: 6 935  Ft Ár: 6 935  Ft Ár: 7 125  Ft Ár: 7 410  Ft Ár: 7 220  Ft Ár: 7 315  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Philip K. Dick - Kamera által homályosan

Kamerák felszerelve. Indulhat a megfigyelés. De ki figyel meg kicsodát? A rendőrök és a bűnözők mindig is szorosan függtek egymástól. De egyetlen regény sem dolgozta fel erőteljesebben ezt a perverz szimbiózist, mint Philip K. Dick 1977-ben született remekműve. Fred kábítószeres ügynök, aki eltökélten próbál a H-Anyag nevű illegális, bár bizonyos körökben roppant népszerűségnek örvendő szer nyomára bukkanni. Ezért a külsejét teljes mértékben megváltoztató maszkafander segítségével felveszi a drogdíler Bob Arctor személyiségét, és ebben a szerepben ő is komoly fogyasztójává válik a H-Anyagnak. A kábítószernek azonban súlyos mellékhatása van: kettéhasítja fogyasztója személyiségét. Fred a kábítószeres ügynök tehát a titokban elhelyezett kamerák képein keresztül figyeli Bob Arctort a drogdílert , és közben fogalma sincs róla, hogy saját maga után nyomoz. Philip K. Dick személyes élményekből táplálkozó, sötéten ironikus regényéből Richard Linklater készít filmet, melyet Keanu Reeves és Winona Ryder főszereplésével 2006-ban mutatnak be a mozikban.

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, DPD Futárszolgálat, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: május 16. 15:23.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.