(Hirdetésazonosító: 78954802) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 1 672  Ft Ár: 1 672  Ft Ár: 1 716  Ft Ár: 2 200  Ft Ár: 1 650  Ft Ár: 1 606  Ft Ár: 1 672  Ft Ár: 1 694  Ft Ár: 1 584  Ft Ár: 1 650  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: VII.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Eladó, "Paul Coelho - A kém" című új könyve.

Összefoglaló
Egy megrontott kislányból lett nagyon kemény nő története A kém. Mata Hari képtelen volt elviselni a női rabság láncait, a rá kiosztott alárendelt társadalmi szerepet. Felismerte a kitörés lehetőségeit, kilépett a sorból, és azt mondta: Nem! Olyan életszabályokat alkotott önmaga számára, amelyek mindenkinél erősebbé és szabadabbá tették. Mata Hari illúziómentes világában a vonzalom: valuta, a szex: eszköz, a szerelem: tiltott dolog. Azt hitte, okosabb mindenkinél. És az is volt, amíg betartotta saját törvényeit. Azonban abban az első pillanatban, amikor engedett a mindent elsöprő szerelem csábításának bukása elkerülhetetlenné vált.
Paulo Coelho egyes szám első személyben építi fel Mata Hari történetét. A táncosnő az embertelen párizsi Saint-Lazare börtönből írt leveleket ügyvédjének, ahol az első világháborúban folytatott kémkedés vádjával tartották fogva. A leveleket testamentumnak szánta. Általuk üzent a lányának, akit nem láthatott felnőni; meg akarta értetni egyetlen örökösével, miért is választott ennyire kirívó, kalandokkal teli életet.
Feladás dátuma: április 26. 16:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.