(Hirdetésazonosító: 79664710) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 1 134  Ft Ár: 1 400  Ft Ár: 1 148  Ft Ár: 1 120  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 980  Ft Ár: 1 008  Ft Ár: 980  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 1 120  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

P. G. Wodehouse - Psmith Amerikában

Psmith és Mike, a két cambridge-i egyetemista jó barát, nyári szünidejét Amerikában tölti; a krikettbajnok, csapatával az országot járja, Psmith magányosan unatkozik New Yorkban míg csak hagyományos szerencséje össze nem hozza a Meghitt Percek című jámbor családi magazin nekikeseredett ifjú szerkesztőjével, Billy Windsorral. A kalandos kedvű Psmith aki arisztokratikus stílusát szocialista meggyőződéssel ötvözi természetesen itt és most is megtalálja a kedvére való feladatot: az unalmas lapocska felvirágoztatását egybeköti egy ígéretes ökölvívó-tehetség, bizonyos Bütyök Brady karrierjének egyengetésével, valamint a New York-i nyomornegyedekből tetemes sápot húzó szőrös szívű Mr. Ismeretlen leleplezésével. Mindez nem kevés veszedelemmel, sok mulatságos megpróbáltatással, és természetesen végül is sikerrel jár Psmithnek egy bandaháború kapcsán ugyan odavész dédelgetett kalapja, de ő erkölcsi győztesként kerül ki a csatából. Wodehouse egyik korai Psmith-regénye ma is elevenen hat, nem utolsósorban Révbíró Tamás ezúttal is bravúros fordításának.

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: május 16. 15:06.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.