(Hirdetésazonosító: 78430910) Hirdetés kezelése »
1 db
Céges Országos

Tulajdonságok

Kerület: XV.
Kategória: Üzlet-Cég

Leírás

Több mint 20 éve működő, vidéki székhelyű, de országosan működő orvosi műszereket, eszközöket, kellékanyagokat forgalmazó kereskedelmi és szervíz cég stabil vevőkörrel nyugdíjazás miatt eladó. Jelentős eszközállománnyal és egy 170 m2-es cca 40 m Ft értékű ingatlannal. Irányár: 90 m Ft. A cég éves árbevétele 70-80 m Ft, állományi létszámmal 2-3 fő, folyamatosan és stabilan nyereséges. Az alkalmazottak és a beszállítók a tulajdonosváltozást követően marad(hat)nak. A jelenlegi ügyvezető 2 éves időtartamra betanítást és közreműködést vállal.

A fenti vállalkozás megvétele különösen ajánlott orvosi-diagnosztikai eszközök és kellékanyagok kereskedelmében illetve felhasználásában érintett szakmai befektetők részére (a cégnek 1 konkrét termékre kizárólagos forgalmazási joga van), de kisbefektetők számára is érdekes lehet. A vállakozás ingatlan nélkül is eladó, ez esetben az irányár 50 m Ft.

Hirdetés azonosító: KIN 18/101/műk.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila 06-20-949-2069
Feladás dátuma: július 16. 09:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.