(Hirdetésazonosító: 41705608) Hirdetés kezelése »
1 db
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Életmód-egészség

Leírás

Egy új eljárásnak köszönhetően ezek gyógyíthatóak.Manipulációs terápia és gravitációs pad alkalmazásával, fájdalom mentesen. Már bevált kezelési módok! Mozgásszervi megbetegedéseket kiválóan gyógyítják ezek a módszerek! Ortopédiai problémák visszafordíthatóak! Gerincsérv, gerincferdülés, lumbágó, saroktüske, kopások kezelése műtét nélkül!
Saját tapasztalatokkal, röngen és ortopédiai papírokkal igazolható valós saroktüske, mely három éve keserítette meg a mindennapjaimat!
Szteroidos tabletták, inekciók, sarokemelők, ortopéd cipők, sugárzások, pénzek kiadásai és rengeteg fájdalom! Orvosi papírokkal igazolható.
Mivel masszőr voltam, belevetettem magam a tanulásba. Minden cikket, bejegyzést elolvastam amit csak találtam, de gyógyíthatatlan betegségnek titulálták... Az ortopédorvos nem vállalta a műtétet. Kétségbe estem mi lesz velem! Mivel mozgásszervi megbetegedésekről beszélünk, saját magamon próbáltam ki a kezeléseket. Bevált! Újra tudok menni, futni, edzőterembe járni! Ez nem csoda vagy tabletta, ez tudás! Sok, sok tanulás!
Mellékesen a lumbágó és gerincferdülésemből is kigyógyultam! Térdkopásom is megszűnt. Tudom sok a kamu hirdetés csodákról, ez valós gyógyulás, sok tanulás, kutatás után! Kérem csak számkijelzett telefonon éreklődjön. Időpont kérés a kezelésre:
Minden nap 09 - 20-ig.
Ha dolgozom nem tudom felvenni a telefont, kérem próbálja meg később!
Jó egészséget kívánok: Teréz
Feladás dátuma: december 18. 14:40.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.