Ár: 400 Ft
Kerület: VI.
Kategória: Szépirodalom

Orio Vergani: Tavaszi látomás (regény)
Eredeti címe: Recita in Collegio
Franklin-Társulat
Fordította: Gáspár Miklós
204 oldal, egészvászon kötésben, hátul a gerincénél sérült.
Méret: 13 x 18,7 x 2,4 cm
Súly: 305 g

Részlet a könyvből: Giorgio ellenszenves. Nehéz volna megmondani, miért az. Ő maga nem tudja, hogy ellenszenves. Kedvesen mosolyog osztálytársaira, bárkinek szívesen kölcsönadja a szótárát (a legszebb szótár az egész osztályban, vörös bőrkötésű, arany betűkkel a címlapján) és többször cigarettát adott a padszomszédainak. Sőt még Mariónak is (aki pedig igazán nem barátja) egy ízben, amikor Mario cigarettázáson érte abban a bizonyos helyiségben, amelyet a jól nevelt gimnazisták, hamisítatlan szemináriumi latinsággal még mindig licet-nek neveznek. - Akarsz te is egyet? - kérdezte Giorgio. - Én a nővéremtől szerzem. Mindig van cigarettám: nézd csak... Giorgionak nemcsak cigarettája van, hanem fényesen tündöklő, kis ezüstszelencéje is, amelynek fedelét patkó és lovaglóostor zománcozott képe díszíti. A tárcában öt cigaretta fér el, vékony, ruganyos szalag mögött, amely olyan, mintha aranyból volna.

Átvehető személyesen Budapest Belvárosában, előzetes időpont egyeztetéssel.
Vidékre postán a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, DPD futárszolgálattal vagy (MPL, Foxpost, Webox) csomagautomatán keresztül, előrefizetés után.

Köszönöm, ha megtekinted a többi feltöltött könyvemet is.

klasszikus, olasz, próza, regény

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.