(Hirdetésazonosító: 79633881) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 20 860  Ft Ár: 25 032  Ft Ár: 23 542  Ft Ár: 22 946  Ft Ár: 21 158  Ft Ár: 21 456  Ft Ár: 20 860  Ft Ár: 29 850  Ft Ár: 21 158  Ft Ár: 23 542  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Hagyja maga mögött a pattanásokat és azok visszamaradó jeleit a Nu Skin Clear Action rendszerrel, és takarítson meg 33%-ot minden termék árából!

A Nu Skin Clear Action segít megküzdeni a pattanásokkal, azok visszamaradó jeleivel, valamint megelőzni azokat. Eljött a cselekvés ideje a Nu Skin Clear Action -nel!

A Nu Skin Clear Action rendszer a következőket tartalmazza:

Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser (Habzó arctisztító)
A Nu Skin Clear Action Foaming Cleanser (Habzó arctisztító) mélyen kitisztítja a pórusokat, szétrombolja a pattanásokat okozó zsír és szennyeződések összetapadását.

Nu Skin Clear Action Toner (Tonik)
Nyugtatja az arcbőrt, megelőzi a kifényesedést. A Nu Skin Clear Action Tonik nyugtatja a kipirosodott, gyulladt bőrt és kezeli a zsírosodást, megelőzve a bőr kifényesedését, a tisztább arcbőrért!

Nu Skin Clear Action Day Treatment (Nappali kezelés)
Óvja és revitalizálja bőrét! Tisztítsa meg bőrét a pattanások visszamaradó jeleitől és előzze meg azok jövőbeni kialakulását a Nu Skin Clear Action Day Treatment- tel (Nappali kezeléssel)! Ez a könnyű gél mandula- és szalicilsavat tartalmaz, valamint erőteljes anitoxidáns hatású fehér teakivonatot. A Nu Skin Clear Action Day Treatment (Nappali kezelés) tiszta, egyenletes arcbőrt biztosít, így minden napot magabiztosan kezdhet.
Feladás dátuma: május 15. 19:18.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.