(Hirdetésazonosító: 81291128) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 28 728  Ft Ár: 30 324  Ft Ár: 31 920  Ft Ár: 39 990  Ft Ár: 33 516  Ft Ár: 31 521  Ft Ár: 33 117  Ft Ár: 30 324  Ft Ár: 27 930  Ft Ár: 32 319  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XVII.
Kategória: Babaápolás, biztonság

Leírás

Cavilla Bababolt Budapest
1173, Budapest, Pesti út 41/c
Nyitva tartás:
H-P.: 09-18h
Szo-V.: 09-13h

Cavilla Bababolt Pilisvörösvár
2085, Pilisvörösvár, Fő utca 29.
Nyitva tartás:
H-P.: 09-18h
Szo.: 09-13h
Vas.: Zárva

A Terméket Ingyen Szállítjuk Házhoz Országosan!
1 Munkanap Alatt!
20000 Ft felett Ingyenes házhoz szállítás!
Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Aktuális árainkat a weboldalunkon találja

www.cavilla.hu

Nosiboo Pro Orrszívó - Kék

A gyermekbarát elektromos orrszívó. A Nosiboo Pro egy prémium kategóriás orvostechnikai eszköz- A Nosiboo Pro egy prémium kategóriás orvostechnikai eszköz, amely kényelmesen, gyorsan, és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot. A rugalmas, szabadalmaztatott Colibri fejnek, valamint a gyors és hatékony szívóerőnek köszönhetően az eszköz nem irritálja az orrnyálkahártyát, mely kényelmesen, gyorsan, és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot.

A termékfejlesztési fázisban szorosan együttműködtünk fül-orr-gégész szakemberekkel, hogy olyan orrszívót fejleszthessünk, amely minden egészségügyi tényezőt szem előtt tart.

Mérnökeink keményen dolgoztak, hogy egy olyan eszközt alkossanak, amely megkönnyíti az édesanyák és a picik életét egyaránt. Így született meg a Colibri fej. A fej az eszköz egyetlen tisztítást igénylő része az orrszívás után. Könnyen szétszedhető és folyóvízben elmosható.

A Nosiboo törődik a használóival. Ezért kizárólag olyan alapanyagokat használunk, amelyek teljes mértékben ártalmatlanok az emberi szervezetre. Ezt szigorú és alapos teszteléssel biztosítottuk.

A picik nem mindig tudják, hogy anyukáik csak a legjobbat akarják nekik, amikor kiszívják az orrukból a váladékot. A Nosiboo Pro kedves designja kiválóan alkalmas arra, hogy elvonja a kis betegek figyelmét az orrszívásról.

Minden baba és minden megfázás más, ezért láttuk el a Nosiboo Pro-t szabályozógombbal. A szívóerő a gyerekek korának és az orrváladék sűrűségének megfelelően beállítható. És, ahogy mindig, első a biztonság! A maximális szívóerőt fül-orr-gégészek állapították meg, hogy garantálni tudjuk, hogy a túlzott vagy nem megfelelő használat esetén se történhessen sérülés.

Miért használjuk?

Újszülöttkori légzésbiztosítás
Az újszülöttek nem tudnak a szájukon át lélegezni. Emiatt nagyon fontos az orrlégzés fenntartása, hiszen nem tud a kicsi levegőt venni, aludni és enni sem eldugult orral.Az újszülöttek kb. 6 hónapos korukig csak az orrukon keresztül kapnak levegőt. Eldugult orral nem tudnak megfelelően lélegezni, ennek következtében nem biztosított a kielégítő oxigénellátás.


Szájon keresztül nem kapnak elegendő levegőt, így nem tudnak mélyen aludni, cumizni és szopni.


Szülőként kötelességünk az orrlégzés biztosítása, hiszen a csecsemők még nem tudják kifújni az orrukat.


Az orrszívással felszabadítjuk a légutakat, és megteremtjük a nyugodt pihenés és táplálkozás feltételeit.


Kisgyermekkori felső légúti betegségek
A kisgyermekek megfázás vagy betegség esetén még nem tudják megfelelően kifújni az orrukat. Emiatt az orr melléküregekben rekedt váladék felülfertőződhet, ami komoly betegségeket okozhat. Az orrváladék eltávolításával számos betegség megelőzhető, és elkerülhető a gyógyszeres kezelés.Kisgyermekkorban évente 5-6 alkalommal is előfordulhatnak náthás panaszok. Ilyenkor a fokozottan termelődő váladék az arc melléküregeiben felgyülemlik, ez pedig számos betegség forrása lehet.


Helyes orrszívással az arcüregből, az alsó orrüregből és a rostasejtek felől is el tudjuk távolítani a váladékot. Megelőzhetjük a nátha súlyos szövődményeinek kialakulását, felgyorsíthatjuk a gyógyulást, és elkerülhetjük a gyógyszeres kezeléseket.


Orrfújással nem távozik a váladék, mert az arcüregek anatómiája és a fogak növekedése miatti orrgaratmandula-megnagyobbodás ezt nem teszi lehetővé.


A gyerekek nagy része a megnagyobbodott orrgaratmandula miatt nem tudja kifújni az orrát, ami komoly problémákhoz vezethet a légzésben és a fülkürt működésében. A gyerekek fülkürtje sokkal rövidebb, lefutása meredekebb, így az orrváladék akadály nélkül bejuthat a középfülbe.
Feladás dátuma: július 3. 08:21.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.