(Hirdetésazonosító: 75215328) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 149 400  Ft Ár: 142 200  Ft Ár: 138 600  Ft Ár: 144 000  Ft Ár: 127 800  Ft Ár: 135 000  Ft Ár: 180 000  Ft Ár: 133 200  Ft Ár: 135 000  Ft Ár: 126 000  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XI.
Kategória: Fitneszgép

Leírás

Eladó egy kb. 10x használt, kitűnő, újszerű állapotban lévő eliptikus tréner.

Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával, az ifit Live -val. ipod/Mp3 csatlakozással, hangszórókkal, ventilátorral, 24 edzésprogrammal és 14 kg-os lendkerékkel rendelkező, 125 kg teherbírású Nordictrack.

Crank Inertia
Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a Nordictrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.
Ellenállási fokozatok száma 22
Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan. A 1-Touchtm rendszer segítségével az ellenállást, gyors módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 2 és 22 közötti tartományban, így nem csak egyesével lehet szabályozni
Programok száma:
24 választható edzésprogram (12 kalória-, 12 teljesítmény alapú program + ifit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az ellenállás mértéke automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.
Maximális terhelhetőség: 125 kg
Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az elliptikus trénert ennél nehezebb személy!
Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR(TM)(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Ellenállás
SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.
A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.
Méretes pedáltalpak
Konzol jellemzői
Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert, mint sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Lehetőség van ipod/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépítetthangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, ipod/MP3 lejátszóját, italát. ifit Live Wifi modul csatlakozási lehetőség.
Beépített ventilátor
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében a konzolba ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.
Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG(TM) markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Feladás dátuma: január 16. 13:54.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.