(Hirdetésazonosító: 79690921) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 3 240  Ft Ár: 3 160  Ft Ár: 2 960  Ft Ár: 3 080  Ft Ár: 4 000  Ft Ár: 2 960  Ft Ár: 3 040  Ft Ár: 3 280  Ft Ár: 2 880  Ft Ár: 3 000  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha nincs, akkor is. Mert ez XXL.
Ha a gyerekeid által szekált, őrülete kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
A FIFA 365 2018 (aranytasakos) Panini által kiadott sorozat Neymar Jr. (Paris Saint-Germain) XXL, azaz nagy méretű limitált (limited edition) kártyáját kínálom eladásra. Van Barca-mezes is de ezt gyorsan megtervezték és legyártották a nagy kivásárlás után és ritkább.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

A mostani sorozatban a Panini egyáltalán nem osztott ki XXL-kártyát Magyarországra, így ezek nagyon ritkának számítanak. Így sajnos az áraik is azt tükrözik, hogy igazából gyűjtői példányok. (Ha engem kérdeztem, én nem örülök ennek a helyzetnek, én szeretem az XXL-es kiszereléseket. Amelyek tehát itthon nem elérhetőek, pedig a nagy méretű kártyák nagyon népszerűek.
Mindig felmerül: a kis kártya nem a nagy kártya tartozéka azért van a képen, mert így a leginkább szembeötlő a másik mérete.

A sorozat nevében 2018 szerepel, de ez a 2017 szeptemberében megjelent valami. ezt a Panini tavaly elrontotta, innentől mindig kavarodást fog okozni az évszám (de kell, mert ez már a harmadik FIFA 365 sorozat).

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor sokszor a cserelehetőségek már befulladnak és veheted a kártyákat dobozszámra, csak ismétlődnek a már meglévők. (De a legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot általában minimum 100-120 ezer forint összerakni.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt és alapozásból érdemes vásárolgatni ilyenkor tasakokat, multipackokat de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Barca/Juve/Dortmund/MU kártyákra (akár nálam). (Valahogy a Legia Varsót, Boca Juniors, Club Americát nemigen ostromolják.)
3, Csak a kedvencek a fontosak. Ilyenkor szintén költséghatékonyabb ráugrani (nálam) arra a 2-5 kártyára, ami egy-egy sztárról készült.
4, Most kell, de azonnal, ízibe, mert születésnap, névnap, gyereknap, első áldozás, ötödik elem vagy hetedik kereszt, vagy hiszti van, meg mert Ödönnek már megvan.

Ezen felül a FIFA 365 2018 sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt kb. 80-féle limitált kártya közül választhatsz az itthon megjelentek mellett csak külföldről megszerezhetők is lesznek, köztük ritka, gyűjtői darabok, Magyarországon ki sem adott más XXL-ek is;
- másrészt szinte mindig megtalálhatod a 22 csapat minden FANS kártyáját, team mate kártyájáit, illetve a többi insertet (Power Up, Multiple) és az International Star kártyákat, amelyek szintén elég ritkák.
- de az idei Russia 2018-as VB-s sorozat kb. 70-80 limitált kártyáját és minden sorszámozottját is megtalálod nálam.
- Ám ha még a tavalyi (2017 nevű!!!) FIFA365 (őszi vagy Update) is érdekel, vagy a tavalyelőtti (aminek nincs ragadványneve, de 2015/16-os), vagy a zöldtasakos Road to Russia 2018, esetleg a kéktasakos EB-s (Euro 2016) érdekel, akkor jelenleg azt mondanám, bármilyen sorszámozott és limitált kártyát is megtalálsz nálam.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.
Feladás dátuma: május 17. 10:10.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.