(Hirdetésazonosító: 81369113) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 1 560  Ft Ár: 1 520  Ft Ár: 1 460  Ft Ár: 1 640  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 440  Ft Ár: 1 660  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 620  Ft Ár: 1 400  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Neurológia a harmadik évezred hajnalán

(Vécsei László, Tajti János, Gárdián Gabriella)

A neurológia területén az elmúlt évtizedben jelentős szemléletváltozás történt. A pontos morfológiai kórisme mellett mind nagyobb teret hódít a molekuláris diagnosztika, így ma már nélkülözhetetlen az újabb alapkutatási és klinikai eredmények ismerete.

A szerkesztők a szegedi Neurológiai Klinika munkatársainak és társszerzőinek az utóbbi években megjelent publikációiból nyújtanak át válogatást. A kötet bevezető tanulmányában röviden összefoglalják a hazai neurológia történetét, majd áttekintik néhány betegség, például fájdalom és a fejfájás, a sclerosis multiplex, az epilepszia, valamint a neurodegeneratív kórképek vonatkozásában a szakma legújabb eredményeit és kihívásait az ezredfordulón. A kiadvány elsősorban a klinikai neurológia iránt érdeklődő kollégáknak, a neurológus és a pszichiáter rezidenseknek, valamint a folyamatos továbbképzést igénylő neurológus és pszichiáter szakorvosoknak szól.

új pld.

Budapesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után akár postázom is (Foxpost, MPL)
Feladás dátuma: július 5. 13:35.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.