(Hirdetésazonosító: 80428693) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 1 326  Ft Ár: 1 207  Ft Ár: 1 411  Ft Ár: 1 700  Ft Ár: 1 309  Ft Ár: 1 411  Ft Ár: 1 292  Ft Ár: 1 377  Ft Ár: 1 224  Ft Ár: 1 360  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XI.
Kategória: Egyéb

Leírás

Katalógus szám: X3195

Szerkesztő: Mucsi József
Könyv címe: Millennium és hadsereg
Sorozatban jelent meg:
Műfaj: történelem, hadtörténet
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Kiadás éve, kiadó: 2002, HM Zrínyi Kht., Budapest
ISBN: 9633273501
Könyv súlya: 824g
Könyv méretei: 24x 31cm
Könyv vastagsága: 1,5cm
A kötés típusa: keménykötésű
Könyv állapota: nagyon jó

Fülszöveg: Két éven át zajlott a magyar állam megalapításának és a kereszténység felvételének 1000. évfordulója alkalmából szervezett események sorozata.
Ennek keretében számos állami és társadalmi kezdeményezés indult a honvédelmi ágazatban A legváltozatosabb ünnepségek, fesztiválok, konferenciák, kiállítások, kulturális és sportesemények, találkozók, történelmi emléktúrák és - nem utolsósorban - maradandó értékek létrehozása jelezték munkánkat. A rendezvények tervezője, koordinálója és lebonyolítója a Honvédelmi Minisztérium Millenniumi Tanácsa, a HM Millenniumi Munkabizottsága volt, a Honvéd Vezérkar, a katonai szervezetek parancsnokai, humán tisztjei, a kulturális intézmények vezetői közreműködésével. Jelentős volt az a segítség is, amelyet a Millenniumi Kormánybiztos Hivatala, valamint az önkormányzati és társadalmi szervezetek nyújtottak.
Az évfordulós ünneplések során erősödött a katonák, a honvédségi köztisztviselők és közalkalmazottak hazafisága, nemzeti önbecsülése, a hon védelme iránt érzett felelősségtudata, ez hozzájárult a honvédség imázsának fejlődéséhez a polgári lakosság körében.
A megemlékezések sajátossága, hogy népünk ezer éve egyben a haza megvédéséért vívott harc, a magyar katona ezeréves küzdelmének időszaka is volt. Történelmi tények igazolják, hogy a magyar katonák számos esetben Európa érdekeit is védték, amit most folytatunk NATO-szövetségesként is. Megkülönböztetett hangsúlyt helyeztünk a hazáját ezer éven át védelmező magyar katona helytállásának, emberi és katonai erényeinek népszerűsítésére, a mai magyar katona presztízsének javítására.
Tartalom:

3 darab könyv megvásárlása esetén 10 % , 6 darab könyv megvásárlása esetén 15 % kedvezményt tudok adni.
A telefont a munkám miatt gyakran nem tudom felvenni, kérem, hogy a terméklapon, vagy az e-mail címemre (krisztinagyulasi@gmail.com) írjon, mindenképpen válaszolok:)

A megrendelt terméket az alábbiak szerint tudom személyesen átadni:
A Savoya Parknál a hét 5 napján előző nap egyeztetett időpontban, de megbeszélés szerint át tudom adni az általam kínált termékeket a 4-es metró útvonalán is, illetve ahhoz közeli metrómegállókban (Deák tér, Astoria,Blaha Lujza tér...stb)

Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a megrendelését.
A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel.
Postázás mellett a megrendeléseket Foxpost-tal, MPL csomagautomatába, illetve DPD futárszolgálattal is tudom küldeni.

A megvásárolt termék előzetes egyeztetéssel Baracskán is átvehető.
Feladás dátuma: június 7. 17:35.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.