(Hirdetés azonosító: 81290779) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 852  Ft Ár: 840  Ft Ár: 948  Ft Ár: 1 008  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 840  Ft Ár: 876  Ft Ár: 900  Ft Ár: 996  Ft Ár: 960  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XVI.
Kategória: Gyermekkönyv

Leírás

"Nyilas Misi példája nem is olyan távoli, ma is belerendül a világ, ha egy tiszta és becsületes gyermeknek csalódást okoz a felnőttek világa. Ez a csalódás és megrendült bizalom azonban újjáépíti a gyermeki lelket, s még ha a szövegből kiérezhetően nem is oldódik föl soha igazán, mégis új távlatokat nyit épp elkezdődött életében: az emberiség tanítója, a jóság apostola szeretne lenni, az édesanyjától kapott tanítást akarja továbbadni. Nemes cél, mely legalábbis Móricz esetében megvalósult. Ugyanis kitűnő irodalomtörténészeink szerint a mű életrajzi ihletésű. A szerző a kommün összeomlásakor a nemzeti katasztrófák után érzett mély válságát fejezte ki; fájdalmában, csalódottságában menekülésképpen írta meg saját életérzését gyermeki szívbe ágyazva. "

A remek ifjúsági regény kemény borítós, vászonkötéses kiadásban, Reich Károly gyönyörű illusztrációival.

Móra Kiadó, 1956
21 x 15 cm, 331 oldal

A könyv hibátlan.

Kérem, tekintse meg többi mesekönyvemet is, és válogasson kedvére!

Személyes átvétel Budapest számos pontján megoldható, vagy előre utalás után postázom (a legkedvezőbb postai díjszabás szerint).
Feladás dátuma: július 3. 08:15.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.