(Hirdetésazonosító: 79970571) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 360  Ft Ár: 500  Ft Ár: 405  Ft Ár: 350  Ft Ár: 400  Ft Ár: 410  Ft Ár: 420  Ft Ár: 415  Ft Ár: 350  Ft Ár: 380  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Kamionos - milliomos, Könnyű magának, szomszéd, maga kamionos! és még lehetne sorolni a közmondásokat, melyekben egy egész ország irigyli-gyűlöli az élet királyait.
Én több mint két évet töltöttem el a kamionok anyósülésein kuporogva, kéttucatnyi útra kísértem el őket, jelenthetem az Olvasónak, hogy ebből a szakmából valóban árad a pénz szaga, de egyetlen fillért sem adnak ingyen. Halál távoli országutakon, balesetek és küzdelem a lerobbant kocsikkal, huszonnégy órás megszakítás nélküli vezetések, hosszú várakozások határokon és parkolókban, korai betegségek, felbomlott családi élet ezek a kamionos életforma útjelzői.
Tévedés ne essék, ebben a könyvben én nem akartam felrajzolni a magyar kamionfuvarozás átfogó körképét, aki elolvassa az meg fogja érteni, hogy miért nem tehettem, egyébként is jobban érdekeltek a sofőrélet mindennapjai, mint a kiglancolt statisztikák és a főnökök bölcs vagy kevésbé bölcs nyilatkozatai.
Kalandkönyvet írtam, hétköznapit, szürke kalandok sorozatát, melynek egyetlen szenzációja a megismerés, a találkozás egy különös életformával.
Feladás dátuma: május 25. 13:27.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.