(Hirdetésazonosító: 79971008) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 380  Ft Ár: 370  Ft Ár: 395  Ft Ár: 370  Ft Ár: 350  Ft Ár: 390  Ft Ár: 500  Ft Ár: 385  Ft Ár: 350  Ft Ár: 375  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

A három majom az államilag elfogadott magatartás jelképe volt, és maradt: ne láss! mondja az egyik, ne hallj meg semmit! ajánlja a másik, és főleg ne beszélj! tanácsolja a harmadik. Harmincöt évig veszekedtem ezzel a harmadik majommal, mert nem csak ajánlotta, de meg is követelte, hogy ne szólalhassunk olyan dolgokról, melyek kellemetlenek voltak neki és a többi majomnak. Jó volna azt írni, hogy minden harcomat győztesen vívtam meg, de sajnos nem így történt, a majmok keze messze elért, íróasztalom mélyére kényszerített kéziratot néha hosszú évtizedekig.
Ezekből állítottam össze A harmadik majom című kötetemet, középpontjában egy Kubáról szóló riporttal, mely legjobb tudásom szerint először próbálta meg őszintén bemutatni a forradalmi dekoráció mögötti terrort és szegénységet. Elmondhatom végre azt is, hogy milyen egyenlőtlen harcot kellett vívnom főügyészekkel, cenzorokkal és mindenféle rangú hatalmasságokkal.
Félek, hogy ez a kötet nem veszítette el az időszerűségét, a harmadik majom nem vész el, csak átalakul. Új majmok tűnnek fel a láthatáron, épp oly fenyegetőek, mint a régiek.
Feladás dátuma: május 25. 13:35.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.