(Hirdetésazonosító: 81367057) Hirdetés kezelése »
7 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XV.
Kategória: Kutya

Leírás

2007-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív őzpincser kanok. Magasságuk: kb. 20 cm súlyuk: 3-4,5 kg.

Előéletük bizonytalan, utolsó gazdájuk adta le hozzánk. Mimóza Vadóc nélkül fél kutya csak, ezért szeretnénk együtt örökbe adni őket. Tettünk próbát a szétválasztásukra, ám egymás nélkül nem esznek, gubbasztanak egész nap. Tökéletes úrifiúk. Mimóza él-hal a gazdiért, de szívesen hancúrozik a tesóval is. Imádja a plüss játékokat hurcolni. Vadóc a kisebb, az egoistább és ösztönvezéreltebb, igyekszik a többi kutyát elmorogni a gazdi mellől. A lakást példamutatóan használják, eminens módon közlekednek pórázon, egyedül hagyva nem rombolnak, nem ugatnak. Várják azt a gazdit, aki mindkettőjüket örökbe fogadná, értékelné Mimó kedvességét, nagylelkűségét, okosságát és jót szórakozna Vadóc esetenkénti Kis-Napoleonságán.

Érdeklődni lehet róla: Takács Katalin; kasznakata@gmail.com vagy 06/70 223 6476
Feladás dátuma: július 5. 12:43.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.