(Hirdetésazonosító: 70089117) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 3 555  Ft Ár: 3 150  Ft Ár: 3 420  Ft Ár: 3 240  Ft Ár: 3 735  Ft Ár: 3 555  Ft Ár: 3 285  Ft Ár: 4 500  Ft Ár: 3 780  Ft Ár: 3 420  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

"Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel (előre megrendelt termékeknél) lehetséges a IX. kerületben a Határ úti metrónál, de kedvező áron (utánvét 900 Ft, 25eFt fölött ingyenes) tudunk szállítani országszerte. Webáruházunkban ebben a kategóriában több termékünk is van, látogasson el hozzánk. Ha a méretezés nem egyértelmű, kérje segítségünket. A terméket megrendelheti webáruházunkban (gyogypiac.hu) vagy akár ezen a felületen ill telefonon is a következő adatok megadásával: termék nagyon pontos(!) megnevezése, név, telefon, cím, email. Forduljon hozzánk bizalommal igyekszünk rászolgálni. Webáruházunkban sok akciós terméket talál jelenleg is, pl. a Scholl termékeket ingyen szállítjuk! 
A step easy legfontosabb tulajdonságai a megelőzés és akényelem. Ez a talpbetét képes felfogni a sarkakat érő nyomás ésrázkódás 40%-át. Használata olyan személyek számára javallott, akiksokat gyalogolnak, illetve huzamosabb időt töltenek álló helyzetben.Egy pár.Javallott: metatarsal (lábközép) problémák és diabéteszes láb esetén is.A Comforsil a Luga 100% tiszta szilikonbólkészülő termékcsaládja, mely nem tartalmazsemmilyen olajat, vagy egyéb adalékanyagot.A világos, bézs színű Comforsil termékek feladataa testtömeg által okozott nyomás természetes ésegyenletes elosztása a talp felületén, így védve alábat a káros, olykor indokolatlanul fellépő súrlódástól,ütköző erőtől és ízületi kopástól. Természetesruganyossága révén a Comforsil termékekideálisak olyan szabadidős és sporttevékenységekvégzése során, amikor a láb erős fizikaiigénybevételnek van kitéve. Nagyfokú ellenállóképességük révén ezek a 100% szilikonból készülttermékek sokszori lemosás és levegőn szárítássorán sem veszítenek minőségükből."
Feladás dátuma: augusztus 31. 15:58.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.