(Hirdetésazonosító: 82586712) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 39 600  Ft Ár: 45 650  Ft Ár: 45 100  Ft Ár: 44 550  Ft Ár: 40 150  Ft Ár: 44 000  Ft Ár: 55 000  Ft Ár: 45 650  Ft Ár: 42 900  Ft Ár: 38 500  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XV.
Kategória: Kiságy, matrac, járóka
Állapot: újszerű
Típus: Átalakítható rácsos kiságy

Leírás

A kombi ágy egyszerre babaágy, pelenkázó, ruhás szekrényke és ágyneműtartó is.
Amikor a gyermeknek már nincs szüksége rácsos kiságyra, a komód és a rácsok levételével egyszerűen átalakítható ifjúsági heverővé. A leszerelt elemekből éjjeliszekrény vagy komód alakítható ki, sőt még egy íróasztal is kijön belőle. Az ágyhoz tartozó leírás ezeket az átalakításokat be is mutatja, de videókat is találhatunk az átalakítás módjáról.
Nem mellékes, hogy az ágy akár két funkciót is el tud látni egyszerre, ezért talán a több gyerekes családok hozhatják ki belőle a maximumot igazán. Kettéválasztva ugyanis kapunk egy normál rácsos kiságyat a babának és egy ifjúsági ágyat a nagyobb gyermeknek, így akár egy időben két különböző korú gyermek alvóhelyét is biztosítani tudja.

A kiságy ugyanakkor csak egybe szerelve tudja a bölcső funkciót biztosítani, amely szükség esetén könnyedén megszüntethető, két csavarral fixálható. A gyári leírás szerint három magasságban módosítható a fekvőfelülete, hogy mindig a legkényelmesebb, s legbiztonságosabb pozícióban használhassuk. Mi azonban csak az alsó és a felső állását használtuk (képeken alsó állásban látható) . Két magasságban állítható oldalrácsa lehetővé teszi, hogy magasabb és alacsonyabb szülők is könnyen használhassák.
Az oldalrácson, középtájt két elem eltávolítható, így a kicsi ki-be tud mászni az ágyba.

A tágas pelenkázó teteje elegendő helyet biztosít pelenkázáshoz, törölközéshez, öltözködéshez egyaránt. A pelenkázó komód része jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető.
Két nagy méretű ágyneműtartó fiókja pedig még praktikusabbá teszi. A lekerekített sarkok óvják a kicsit a sérülésektől.
A Lorelli kínálatából ez a nagyobb kombi ágy egyébként, ami nagyobb pelenkázó felületet biztosít. Nálunk még arra is elég helyet adott, hogy mellé pakoljam a fontosabb dolgokat, krémet, törlő kendőt stb. így nem kellett ezeknek külön polcot felszerelni vagy helyet biztosítani a szekrényben, fiókban.
A pelenkázó komód két kihúzható fiókjába két sorba is be lehet hajtani a baba ruhákat, nyitott polcos része jó tárolója nálunk a pelusoknak. Álló ajtaja mögött pedig egy polccal osztott tágas tér van, ahová szintén egy csomó ruha befér, szintén két sorban. További helyet biztosít a pelenkázó tetején lévő rejtett "doboz", amit egy fémszínű króm fogantyút felhúzva érhetünk el. A fogantyú a lap síkjára záródik vissza, nem zavaró és nem áll ki, így nem okoz sérülést.
A többi, a képeken is látszó fogantyú nem a csomagban található darabok, mi azokat lecseréltük, a képeken lévő fogókra. Természetesen minden eredeti fogó megvan és rendben működőképesek is.
A gyártó garantálja, hogy az ágy minden része kizárólag az EN 71-3 Európai Biztonsági Szabvány alapján bevizsgált anyagokat tartalmaz.
Méretek:
Ifjúsági ágyként és egyben összeszerelve baba ágyként: 197 x 83 x 108 cm
Fekvőfelület vagyis a baba matrac mérete: 120 x 60 cm
Fekvőfelület heverőként: 190 x 72 cm
Pelenkázó komód mérete: 63 x 83 x 70 cm
Ágyneműtartó mérete: 123 x 70 x 81 cm
Súlya összeszerelve 140,5 kg! Vastagabb bútorlapokból áll.
Fentiek miatt csak egységekre szétszedve tudjuk odaadni (ifjúsági ágy, babaágy (rácsos rész), komód, ágyneműtároló fiókok). Nagyon sok darabja van, ezért nem érdemes lapra szerelni. Természetesen egyben megtekinthető, mert kis tulajdonosa még használja, de vásárlói szándéktól függően természetesen azonnal elvihető.
Feladás dátuma: augusztus 11. 10:16.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.