Ár: 115 000 Ft
Kerület: VIII.
Kategória: Objektívek

Szakmaváltás miatt eladóvá vált Lensbaby Composer Pro Rendszerem 35mm Sweet spot és 80mm optikákkal és makró átalakítókkal.

Ez a Lensbaby Composer Pro Rendszer készlet sokoldalú szelektív fókusz készlet a Nikon F-mount kamerákhoz. Ez magában foglalja a Composer Pro-et Sweet 35 Optic, és Edge 80 Optic, valamint 8 mm és 16 mm-es makró átalakítókkat. 14 x 14 "-es lencsetisztító kendő és a rendszer táska is tartozik hozzá.

Soha nem látott pontossággal ellenőrizheti a fókusz "édes pontján" a szelektív fókuszfelvételeket a Lensbaby Composer Pro Sweet 35 optikával. Ez az eszköz teljesen kompatibilis a létrehozott Optic Swap Rendszerrel, és használhatja a rendelkezésre álló számos optikát.

A csomagban megtalálható a Sweet 35, a Lensbaby szelektív fókusz optikájának legszélesebb fókusztávolsága. Ez az ívelt mező optika eltér a normál lencséjétől úgy, hogy olyan fókuszpontot hoz létre, ami a billentés a pozícióban manipulálható a Composer megdöntésével és a méret manipulálásával manuálisan változtatva a rekeszértéket az f / 2.5-től f / 22-ig. A optika manuálisan fókuszál, közel 7,5 "-kal a téma mellett, továbbá egy 46 mm-es szűrőtmenetet, valamint egy belső, 12 tárcsás membránt tartalmaz, amely extra zökkenőmentes fókuszterületet biztosít.

A Composer Pro Iegy korszerű fémtestet tartalmaz, szénszürke ékezetekkel és 0-15 fokos lejtésszabályozással bármilyen irányban.

Kompatibilis a Lensbaby Optic Swap rendszerrel.
A Sweet 35 optika egy fókuszos optika görbült mezője, amely a fókusszal körülvett elmosódott helyet hozza létre, amikor megdöntik. Ha egyenesen használják, az optika normális lencseként működik. A rekeszértékek f / 2,5-től f / 22-ig terjednek.
A beépített közeli fókusz funkció használatával a Sweet 35 optika közel 7,5 "-ot képes összpontosítani a témáról.

A lencse kialakítása 4 több bevonatú üvegelemet tartalmaz, 3 csoportban.
Az édes 35 optika 46 mm-es szűrőket fogad el további kreatív felvételi technikákhoz.
Belső, 12 tárcsa rekesznyílás a sima kifelé ható elemekhez.

Edge 80 Optic
A Lensbaby Edge 80 Optic egy 80 mm-es f / 2.8-22 lapos optika, állítható 12 lapátos nyílással. Ez a lencse kifejezetten Lensbaby lencsevéghez való használatra lett kifejlesztve, hogy szeles élességet biztosítson Önnek, puha homályossággal körülvéve. A fókuszterület nagysága a blendétől függően változik, és a helyét a dőlés mértéke és iránya módosíthatja. A szelektív fókusz effektus különösen kívánatos a közeli felvételkészítéshez, mivel ez a lencse akár 17 "/ 43,2 cm-re is összpontosíthatja a teljes hosszabbítást.
Ez az optika öt, több bevonatú üvegelemből áll, négy csoporton belül, és a 12 lekerekített nyíláslap miatt rendkívül sima a bokeh. Ez kompatibilis a Lensbaby Composer Pro, Composer, Muse, Scout, és Control Freak objektív testekkel.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.