(Hirdetésazonosító: 71659891) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 355  Ft Ár: 355  Ft Ár: 360  Ft Ár: 420  Ft Ár: 415  Ft Ár: 365  Ft Ár: 420  Ft Ár: 410  Ft Ár: 500  Ft Ár: 365  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: II.
Kategória: Egyéb

Leírás

La bottega delle ceramiche soft glass lágy üveg festék és katalizátor

500.-/ üveg

A következő színek, illetve katalizátorok vannak:

K205
K1854
SGT2 fehér
SGT17 rose
SGT3 szürke
SGT6 sötétkék
SGT19 arany
SGT18 ezüst
SGT10 rubin
SGT20 réz
SGT14 zöld
SGT12 viola
SGT8 narancs
SGT4 fekete
SGT15 azúr
SGT16 kék
SGT11 lila

A Lágy üveg krémesen kenhető anyag.

A színek egymással jól keverhetők, így létrehozhatunk különleges, színes üveghatásokat, plasztikus felülettel. A már így is izgalmas hatást még fokozhatjuk bronzporral, csillámmal, üvegdarabkákkal, gyöngyökkel vagy szórógyönggyel.

Száradás közben a még lágy anyagot formázhatjuk, ezzel még tovább növelve felhasználásának lehetőségeit!Semmiféle utólagos fixálást, sütést nem igényel. Csillogó fényes felületet ad. Ne fogdossuk teljes száradásig, mert az ujjlenyomatok benne maradnak és mattá teszik a felületet.
Az alap két rész festék és egy rész katalizátor, melyet festőkanállal szedünk ki az üvegcséből, majd műanyag lapon összekeverjük. Kedvünk szerint választhatunk átlátszó vagy fedő hatású katalizátort. Nem büdös, kicsit szúros szagú anyag, de azt inkább csak közelről lehet érezni és száradás közben el is veszti.
A teljes száradási ideje 24-36 óra.

Színek
A színválaszték 16 színből, 3 metálszínből és egy átlátszóból áll.
A katalizátor választása függ a hatástól, amit el szeretnénk érni. A fedő katalizátor sűrűbb, könnyebben lehet vastag stuktúrált, porcelános felületet kialakítani vele. Az átlátszó hatása üvegszerűbb, míg nem indul meg a száradás, terül. Ezért, ha maszkolásos technikával dolgozunk, vagy egyéb "manipulációra" készülünk várjuk meg míg "meghúz" egy kicsit.

Eszközök
Az általánosan használt eszközeinkkel dolgozhatunk: festőkanál, ecset, szivacs darabka, fólia lap, ragasztószalag, papír törlőkendő.

Munkaasztal
A Lágy üveg két komponense nem vízoldható ragadós anyag, ami csak fokozódik, ha összekeverjük őket. Oldószere az alkohol és az aceton. Ne vízzel tisztítsuk eszközeinket illetve ruhánkat, ettől csak ragadósabb lesz. A megelőzés itt is egyszerűbb. Tiszta, nagy felületű munkaasztalon dolgozzunk, úgy helyezve el a szükséges kellékeket, hogy a munkadarab felett ne nagyon nyúlkáljunk át.

A festéket és a katalizátort festőkanállal keverjük össze, a felületre festőkanállal, szivaccsal vagy akár ecsettel is felvihetjük a jól összekevert anyagot. A mintázáshoz használhatunk gumi ecsetet is, ezzel tudjuk bizonyos helyeken visszaszedni a felkent festéket.
Porcelánon ecsettel festve egészen finom hatása van.

Személyesen Budapesten vehető át a II. kerületben Pasaréten.

Természetesen postázzuk is (előre utalás után vagy utánvéttel)
Feladás dátuma: október 11. 19:36.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.