(Hirdetésazonosító: 77262624) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 3 240  Ft Ár: 3 040  Ft Ár: 3 080  Ft Ár: 3 000  Ft Ár: 3 120  Ft Ár: 3 280  Ft Ár: 3 240  Ft Ár: 4 000  Ft Ár: 3 320  Ft Ár: 3 040  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Kurt Vonnegut - Kékszakáll / Bluebeard - kétnyelvű kiadás

Azon a napon, amikor Circe Berman betéved Rabo Karabekian, a félszemű örmény festő otthonába, minden megváltozik. Az asszony fenekestül forgatja fel az életét, átrendezi a házát, és bár az idős művész nemcsak a burgonyacsűrjében őrzött titkait zárta le hetvenhét lakattal, hanem az emlékeit is, ráveszi arra, hogy önéletrajzot írjon. Így kezdődik el Rabo időtlen, varázslatos utazása a sötét, megkeseredett magányból az érzelmi újjászületés, az életöröm felé.

Vonnegut ragyogó színekkel festi meg az absztrakt expresszionista festő hol kudarcos, hol nevettető, hol tragikus életútját, miközben a művészi alkotóerőben rejlő humánum örök értékéről beszél. Írása hitvallás arról, hogy az erőszak, a háborúk, a kegyetlenség és gonoszság fölött csak a kreativitás, a teremtő szellem diadalmaskodhat.

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, DPD Futárszolgálat, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: március 11. 19:24.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.