(Hirdetésazonosító: 79890188) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 2 128  Ft Ár: 2 044  Ft Ár: 2 044  Ft Ár: 2 352  Ft Ár: 2 072  Ft Ár: 2 212  Ft Ár: 2 296  Ft Ár: 2 800  Ft Ár: 2 016  Ft Ár: 2 324  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Krekó Péter - Tömegparanoia

(Az összeesküvés-elméletek és álhírek szociálpszichológiája)

Milyen társadalmi reflexek hívják életre, és tartják mozgásban az összeesküvés-elméleteket? Mi a különbség az álhír és a dezinformáció között? Hogyan alakítja át a valósághoz való viszonyunkat az ún. igazságon túli politikai kommunikációs gyakorlat? Lehet társadalmi szinten védekezni az agymosás ellen? Milyen jelekről ismerhetjük fel, hogy éppen egy politikai irányítású médiagépezet hatása alatt állunk?
Magyarországon eddig nem jelent meg az összeesküvés-elméletek témakörét tudományos igényességgel megközelítő kötet annak ellenére sem, hogy a téma a publicisztikában és a közbeszédben a korábbinál nagyobb figyelmet kapott, továbbá a társadalomtudományokban jelentős tudás halmozódott fel a témában az elmúlt években. Krekó Péter munkája hiánypótló, alapos feldolgozása a témának. A könyv, építve a szerző az elmúlt öt évben végzett tudományos kutatásaira és a doktori disszertációjára, tudományos ismeretterjesztő stílusban mutatja be az összeesküvés-elméletek szociálpszichológiai működésmódját.

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: május 23. 11:11.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.