Kormos István: A nyár gyerekei könyv eladó!

2 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Verses könyv

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Kormos István: A nyár gyerekei könyv eladó! Kiadási éve: 1986. Kereskedelmi forgalomban már nem kapható.

Leírása:
Kormos István nevét minden gyerek ismeri, a Vackor, A pincérfrakk utcai cicák és a többi, immár halhatatlan remekmű a magyar gyermekirodalom büszkesége.
Ebben a könyvben a rövidebb verseket gyűjtöttük össze, amelyek itthon, folyóiratokban, antológiákban lappangtak és úgy gondoltuk, hogy az olvasók is örömmel veszik kézbe. Mert e versek méltó társai a költő nagy verseinek; ugyanazzal a kedvvel és zsenialitással írt a gyerekeknek is, mint a felnőtteknek ezt ma már nyugodtan elmondhatjuk. Bűbájos és vidám világ tárul elénk e versek olvasatán, egyaránt gyönyörködünk a nyelvi csodákban, a felejthetetlen muzsikában, a költői képekben és a játékos kedvben. Most látjuk igazán, hogy Kormos István nemcsak a felnőttek nagyszerű költője, hanem a gyermekirodalom klasszikus is.
A könyvet Reich Károly illusztrálta nagyszerűen és baráti szívvel, hiszen Vackort is ő álmodta meg rajzban.

Érdeklődni a -as mobilszámon lehet hívással, vagy messenger, viber üzenettel. A könyv Budapesten vehető át, külön egyeztetett kérésre Budapesten belül házhoz is tudjuk vinni. Kérésre tudjuk küldeni foxpost automatába, posta automatába, vagy házhozszállítással is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146043427

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás