(Hirdetésazonosító: 80364151) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 150  Ft Ár: 148  Ft Ár: 158  Ft Ár: 150  Ft Ár: 290  Ft Ár: 154  Ft Ár: 158  Ft Ár: 154  Ft Ár: 148  Ft Ár: 146  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Kellék, kiegészítő

Leírás

Eladók az 1.2. képen látható két evőeszköz szárító, az első kivehető belsejű, kétrészes, ezeket használtuk,de hibátlanok, nem sérültek sehol, tiszták.A 3. képen lévő biztonsági záras vegyszeres kanna, tökéletesen zár.A 4. képen látható fehér, műanyagból készült tésztaadagoló méretei: magasság 15 cm, átmérő fent 11, lent 3,5 cm. Működtetése:a tésztamassza betöltése után a fent lévő gombot megnyomva alul a tészta kifolyik. Sütéshez nagyon ügyes segédeszköz. Egy-két alkalommal használtam, így újszerűnek mondható. Nem hibás, kifogástalanul működik, mivel én felhagytam a sütéssel, feleslegessé vált..Eladó még az 5. képen látható 2 darab műanyag gyermek lapostányér, belsejükben jópofa tappancsnyomok, nem újak,de hibátlanok, a kettőt együtt szeretném eladni.A 6. képen egy salátakiszedő pár, új, nem használtuk.A 7. képen műanyag vajtartó, hibátlan, újszerű.A 8. képen egy csomag bontatlan italkeverő műanyag pálca.A 9. képen fagyi készítő, szintén műanyag, új.
A meghirdetett ár az egy képen lévő eszközre vagy eszközökre vonatkozik.Vásárlás legalább két képről választott darabok esetén lehetséges.
Találkozási pont /vasár és ünnepnap kivételével/ az V.ker. /Astoria, Kálvin tér/, a XII.ker./ MOM pláza/ és ezek környéke, a 2.4. metró vonala.
Kérésre előreutalással postázom, ha sikerül, hogy a csomag magassága ne haladja meg a 2,4 cm-t, ajánlott küldeményként olcsón feladható, de a nagyobb darabok postázása foxposttal, posta csomag automatával, postaponttal, postán maradóként lehetséges.
..Ha tanácsolhatom, postáztatni csak több darab választása esetén - akár más hirdetésemből is -érdemes a magas szállítási költség miatt.
Feladás dátuma: június 5. 23:52.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.