(Hirdetés azonosító: 71703617) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 7 470  Ft Ár: 6 570  Ft Ár: 7 290  Ft Ár: 6 750  Ft Ár: 7 470  Ft Ár: 6 390  Ft Ár: 7 200  Ft Ár: 9 000  Ft Ár: 7 110  Ft Ár: 7 560  Ft
Kiemelt! Céges Országos

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Szállítás, költöztetés

Leírás

Weboldalunkat megtekintheti, ha bemásolja a linket a keresőbe:
http://koltoztetes-aruszallitas.info/koltoztetes-budapest/

Színvonalas, lendületesen dolgozó költöztető vállalkozást keres?
Akkor ne habozzon, válassza a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat, és vállalatunk már az előkészületektől kezdve leveszi a terhet a válláról.
A teljes körű, ügyfélbarát szolgáltatásunkkal könnyebbé és stresszmentessé tesszük a költözését, megkönnyítjük a megszokott lakterétől az elválást.
Ha cégünket választja, akkor előzetesen megtervezzük a kötözés teljes menetét, és biztosítunk költöztetődobozokat.
A díjmentes költöztetődobozokat akár hetekkel előre kiszállítjuk ügyfeleinknek, így kényelmesen és gondosan betud csomagolni, előtud készülni a költözésre.
Ha a megrendelőinknek nincs ideje az előkészületekhez, akkor a szállítókollégáink szakszerűen becsomagolnak, előkészítik a szállítandó dolgokat, akár az egész lakást a költözésre.
Költöztetés Budapest szolgáltatásunk keretén belül, extra költségek nélkül végezzük a nagyméretű, egyben nem szállítható bútorok szerelését.
A szétszerelt, lapra szerelt bútorokat a szállító kollégák szakszerűen össze is szerelik a lerakóhelyen.
Ügyfeleink igényei szerint, ha kell, az összes bútort díjmentesen Stretch fóliába csomagolunk, megelőzve a sérüléseket, koszolódásokat, szennyeződéseket a szövetes és kárpitos bútorokon.
Korszerű, több méretű és típusú tehergépjárművek közül választhatnak megrendelőink, melyek minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve a színvonalas és sérülésmentes költöztetéshez.
A tehergépjárműink Euró 5 motorral rendelkeznek, és bárhova behajthatnak, nincsenek kitiltva sehonnan, akár szmogriadó esetén is dolgozhatnak.
Ha önnek sürgőssé válik a költözése vagy hirtelen elkel hagynia a lakhelyét, az sem probléma.
Mivel több tehergépjárművel és szállítóbrigáddal rendelkezünk, gyorsan, akár 2 órán belül rendelkezésére tudunk állni.
Képzett és körültekintően dolgozó kollégáink szakszerűen és lendületesen dolgoznak.
Vigyáznak a lakása és bútorai állagmegóvására, figyelembe veszik a megrendelők kéréseit, elvárásait.
A drága és értékes zongorák, pianínók, antik bútorok szállítása a legnagyobb körültekintést kívánó feladat, amit nem szabad kezdőkre, tapasztalatlan szállítókra bízni.
Vállalkozásunk jókötésű, legkiválóbb szállítómunkásait biztosítja erre a feladatra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezeknek a tárgyaknak a mozgatásában.
Ha kell, 5 -6 fő szállítómunkást is tudunk egyszerre biztosítani a sérülésmentes szállítás érdekében.
A költöztetésnél, a megunt és sérült bútorokat, műszaki berendezéseket, kacatokat korrekt áron lomtalanítjuk, hulladékudvarba szállítjuk.
Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat folyamatosan, a hét bármely napján biztosítani tudjuk, legyen ünnepnap vagy akár hétvége.
A 2000 óta működő vállalkozásunk már több ezer sikeres és problémamentes költöztetést bonyolított le Budapest területén.
A következő években is folyamatosan arra törekedünk, hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét és annak minőségét.
Forduljon hozzánk a hét bármely napján, mivel a szolgáltatásunkat Non-Stop folyamatosan végezzük, legyen az ünnepnap vagy akár hétvége.
Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.
A további információkért és leírásért bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info -t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Ha a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat választja, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com E-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.
Feladás dátuma: augusztus 4. 18:21.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.