Kiemelt!
Céges
Ár: 8 000 Ft
Kerület: XIV.
Kategória: Szállítás, költöztetés

Budapesten, Zuglóban és Pest megyében rugalmas és színvonalas költöztetést, bútorszállítást tudunk biztosítani ügyfeleinknek.
Az Unió Teher Budapest területén belül díjmentesen biztosít költöztető dobozokat, amit igény esetén még a költöztetés előtt időben kiszállítunk megrendelőinknek.
Budapest területén belül nem számolunk km díjat, nincs emelet díj és hétvégi felár.
Budapest területén belüli költöztetés, bútorszállítás 8 000 Ft/ óra, ami tartalmaz 3 fő szállítómunkást, és egy 3,5 tonnás teherautót.
A teherautó raktér mérete 5 m x 2,25 x 2,25 ös, teljesen felszerelt, bárhova behajthatunk, nincs kitiltva sehonnan.
Bujtatott és rejtett árak nincsenek, fizetés mindig a megállapodás szerint!
A költöztetésnél a nagyméretű és lapra szerelhető bútorokat gyorsan és színvonalasan szét, illetve összeszereljük.
A kárpitos és kényes bútorokat (ágy, matrac, franciaágy, üllőgarnitúra, fotelok), antik bútorokat, műszaki berendezéseket díjmentesen stretch fóliába csomagoljuk, hogy megelőzzük a koszolódásokat és a sérüléseket.
Vállalunk még: nemzetközi költöztetést, belföldi költöztetést, irodaköltöztetést, csomagolást, pianínó és zongoraszállítást, lomtalanítást, stb.
Az Unió Teher Budapesti - Zuglói telephelyű vállalkozás, 16 éve foglalkozunk Belföldi és Nemzetközi költöztetéssel, bútorszállítással.
Rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi Fuvarozói engedéllyel.
Több teherautóval rendelkezünk és teljesen felszereltek, minden eszköz megtalálható rajtuk, ami kell a gyors, színvonalas és biztonságos költöztetéshez, bútorszállításhoz.
Rakodóink nagy gyakorlattal rendelkeznek, megbízhatóak és lendületesen dolgoznak.
A legkisebb munkánál is a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal járnak el.
Budapest területén belül szívesen kimegyünk díjmentes munkafelmérésre, ott elmondhatja a költöztetésével - bútorszállításával kapcsolatos elvárásait, tanácsot kérhet és mindent megbeszélhetnek a fuvarszervezőnkkel.
Az Unió Teher midig arra törekedik, hogy a megrendelőink midig meglegyenek elégedve szolgáltatásainkkal, szélesítsük szolgáltatásaink körét és minőségét.

Látogassa meg a weboldalunkat:
www.unioteher.hu

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.