(Hirdetésazonosító: 79691422) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 1 775  Ft Ár: 1 950  Ft Ár: 1 900  Ft Ár: 2 050  Ft Ár: 1 850  Ft Ár: 2 500  Ft Ár: 1 950  Ft Ár: 2 025  Ft Ár: 2 050  Ft Ár: 1 875  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha nincs, akkor is. Mert ez XXL.
Ha a gyerekeid által szekált, őrülete kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
A FIFA 365 2017 (Tavalyi aranytasakos) Panini által kiadott sorozat Kevin de Bruyne (Belgium) XXL, azaz nagy méretű limitált (limited edition) kártyáját kínálom eladásra.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.
Mindig felmerül, ezért inkább itt is tisztázom: a hirdetés az XXL kártyáról szól, a normál méretű azért van a képen, hogy jól látszódjon, hogy a nagy az nagy. Mellé tehettem volna az agámánkat, egy legótündét vagy egy szelet zsíros kenyeret, de így egyértelműbb és jobban is néz ki.
Azt is kérdezitek úgyis mint GYIK: milyen állapotban van a kártya. Köszöni, jól, túl van az influenzán, felnőtt gyűjtőnél vészelte át, sarkai épek, nem karcos, szeme huncut.

Ez az XXL limitált kártya az aranyszínű hátterű, olyan mint a kicsi, csak ez nagy, akkora mint egy szabványboríték. A legtöbb XXL-t nem is forgalmazzák Magyarországon, de ha igen, akkor is ritkának számítanak, rengetegen keresik őket. Ezt sajnos az áraik is azt tükrözik. Ez a kártya Csak KÜlfÖldÖn volt elérhető.

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor sokszor a cserelehetőségek már befulladnak és veheted a kártyákat dobozszámra, csak ismétlődnek a már meglévők. (De a legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot általában minimum 100-120 ezer forint összerakni.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt és alapozásból érdemes vásárolgatni ilyenkor tasakokat, multipackokat de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Barca/Juve/Dortmund/MU kártyákra (akár nálam). (Valahogy a Legia Varsót, Boca Juniors, Club Americát nemigen ostromolják.)
3, Csak a kedvencek a fontosak. Ilyenkor szintén költséghatékonyabb ráugrani (nálam) arra a 2-5 kártyára, ami egy-egy sztárról készült.
4, Most izibe kell, de azonnal, mert születésnap, névnap, fogtündér, bizonyítvány, nyuszi, első áldozás, ötödik elem, hetedik kereszt, vagy csak csitítani kell a hisztit.

Ezen felül a tavalyi FIFA 365 2017 és a FIFA 365 2108 sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt kb. 120-féle tavalyi FIFA 365 és 60-féle idei FIFA365 limitált kártya közül választhatsz az itthon megjelentek mellett csak külföldről megszerezhetők is, köztük ritka, gyűjtői darabok, Magyarországon ki sem adott más XXL-ek is;
- másrészt szinte mindig megtalálhatod a 22 csapat minden FANS kártyáját, team mate kártyájáit, illetve a többi insertet (Power Up, Multiple) és az International Star kártyákat, amelyek szintén elég ritkák.
- De ha az új, World Cup Russia 2018 limitált és sorszámozott kártyái érdekelnek, azt is megtalálod úgy 80 limitáltat és a 468-féle sorszámozottat;
- Ám ha még a tavalyi (2017 nevű!!!) FIFA365 (őszi vagy Update) is érdekel, vagy a tavalyelőtti (aminek nincs ragadványneve, de 2015/16-os), vagy a zöldtasakos Road to Russia 2018, esetleg a kéktasakos EB-s (Euro 2016) érdekel, akkor jelenleg azt mondanám, bármilyen sorszámozott és limitált kártyát is megtalálsz nálam.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.
Feladás dátuma: május 17. 10:21.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.