(Hirdetésazonosító: 70089066) Hirdetés kezelése »
Ár: 3 692  Ft Ár: 4 368  Ft Ár: 5 200  Ft Ár: 3 640  Ft Ár: 4 160  Ft Ár: 4 160  Ft Ár: 3 952  Ft Ár: 4 316  Ft Ár: 4 264  Ft Ár: 4 108  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

"Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel (előre megrendelt termékeknél) lehetséges a IX. kerületben a Határ úti metrónál, de kedvező áron (utánvét 900 Ft, 25eFt fölött ingyenes) tudunk szállítani országszerte. Webáruházunkban ebben a kategóriában több termékünk is van, látogasson el hozzánk. Ha a méretezés nem egyértelmű, kérje segítségünket. A terméket megrendelheti webáruházunkban (gyogypiac.hu) vagy akár ezen a felületen ill telefonon is a következő adatok megadásával: termék nagyon pontos(!) megnevezése, név, telefon, cím, email. Forduljon hozzánk bizalommal igyekszünk rászolgálni. Webáruházunkban sok akciós terméket talál jelenleg is, pl. a Scholl termékeket ingyen szállítjuk! 
Az enyhébb anyagsűrűségű szilikon sarok- és lábközépirésze biztosítja a maximális kényelmet és a nyomáscsökkentését azokon a területeken, ahol a talp fokozottabbmegterhelésnek van kitéve. Anatómiai kialakítása révéna járás során a talpat alápárnázza és megtámasztja. Ideálislábfáradtság, csökkent izomtónus kezelésére, vagy sebészetibeavatkozás utáni rehabilitáció során. Egy pár.Javallott: talpi bőnye gyulladás (plantar fasciitis), magasboltív (Friedreich-talp), lúdtalp, metatarsal (lábközép)problémáinak esetén.A Comforsil a Luga 100% tiszta szilikonbólkészülő termékcsaládja, mely nem tartalmazsemmilyen olajat, vagy egyéb adalékanyagot.A világos, bézs színű Comforsil termékek feladataa testtömeg által okozott nyomás természetes ésegyenletes elosztása a talp felületén, így védve alábat a káros, olykor indokolatlanul fellépő súrlódástól,ütköző erőtől és ízületi kopástól. Természetesruganyossága révén a Comforsil termékekideálisak olyan szabadidős és sporttevékenységekvégzése során, amikor a láb erős fizikaiigénybevételnek van kitéve. Nagyfokú ellenállóképességük révén ezek a 100% szilikonból készülttermékek sokszori lemosás és levegőn szárítássorán sem veszítenek minőségükből."
Feladás dátuma: augusztus 31. 15:57.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.