(Hirdetésazonosító: 77261966) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 1 125  Ft Ár: 1 245  Ft Ár: 1 110  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 110  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 080  Ft Ár: 1 200  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Katherine Center - Szépségtapasz

Lanie Coates egy nap rádöbben, hogy nem ilyen életre vágyott. Hiába van három fia, akiket imád, hiába büszke a férjére, akiből egyszer talán híres zeneszerző lesz, hiába valósult meg számára az amerikai álom", mégsem boldog. Kétségbeesetten próbál visszaemlékezni fiatalkori álmaira, de minden energiáját lekötik a gyerekek, és képtelen kiszabadulni a hétköznapok taposómalmából. Végül egy szerencsétlen találkozás egy régi iskolatárssal megadja neki a lökést, amely ahhoz kell, hogy megváltoztassa az életét.

Lanie nekiáll, hogy kihalássza a pelenkás doboz aljáról azt a ragyogó embert, aki azelőtt volt, mielőtt az anyaság minden mást kiszorított az életéből. Sportolni kezd, visszatalál régi hobbijához, megpróbál új életet lehelni szexuális életébe, és legfőképpen azért küzd, hogy elhitesse önmagával: még mindig szép bár ez utóbbi sokkal nehezebb feladatnak bizonyul, mint gondolta. Az idő múlásával egyre elkeseredettebben vágyik arra, hogy újra régi önmaga legyen ám ezt egyáltalán nem olyan könnyű elérnie, főleg miután rádöbben, hogy a nagy átalakulással a házasságát is veszélybe sodorja.

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, DPD Futárszolgálat, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: március 11. 19:08.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.