(Hirdetésazonosító: 81368810) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 1 975  Ft Ár: 1 825  Ft Ár: 2 025  Ft Ár: 1 950  Ft Ár: 1 875  Ft Ár: 1 825  Ft Ár: 2 500  Ft Ár: 2 075  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 775  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Kapitány Ágnes, Kapitány Gábor - Rejtjelek 1-2

(Hogyan beszélnek vágyaink és törekvéseink)

Milyenek vagyunk valójában? Magunkat persze jól ismerjük de biztosan tudjuk-e, hogy mi a legfontosabb nekünk az életben? Milyen a másik ember? Mit vár el barátunk, szerelmünk, üzletfelünk? Miért teszi, amit tesz? Mi van a jól látható, jól érthető törekvések mögött? Hogyan olvashatnánk ki szavaikból a valódi célokat, hiszen jól tudjuk, a szó gyakran arra való, hogy a valódi szándékok elrejtőzhessenek mögöttük Az ember akár akarja, akár nem, a viselkedését meghatározó legfontosabb motivációk jelen vannak beszédében. Nem abban amit mond, hanem ahogy mondja. E jelek olvasását, megértését meg lehet tanulni. A könyv szerzői egy olyan módszert dolgoztak ki, amelynek segítségével bárki képessé válhat a mindennapi beszédben rejtőző jelek feltárására. E módszer nem csak a számunkra fontos személyek alaposabb megértéséhez, de saját belső késztetéseink feltárásához, megismeréséhez is eszközöket kínál. Egyik nem titkolt célja, hogy intoleráns világunkban hozzásegítsen az eltérő emberi kultúrák, az eltérő emberi törekvések megismeréséhez, s nem utolsósorban önmagunk alaposabb ismeretéhez is."

Kapitány Ágnes Kapitány Gábor
Rejtjelek 2

Akár állampolgári védekezési technikáknak is nevezhetnénk mindazt, amivel a Kapitány házaspár könyvét olvasva megismerkedhetünk. Környezetünk hatalmi és manipulációs eszközök tömegével hat ránk és mi is élünk ezekkel , lakásunk elrendezése értékrendszerünkről tudósít, előítéletek szemellenzője irányítja cselekedeteinket, világképeket közvetítenek felénk, és adunk át mi is gyermekeinknek s történik mindez szinte teljesen tudattalanul.
Rejtjelekben kódolt jelenségek ezek, amelyek valódi jelentését és szerkezetét feltárva önmagunkat és embertársainkat fedezhetjük fel újra és újra: a könyvet letéve bizonyára más szemmel látjuk majd mindennapi cselekvéseinket, mint eddig.

Budapesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után akár postázom is (Foxpost, MPL)
Feladás dátuma: július 5. 13:29.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.