(Hirdetés azonosító: 86226579) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 300 000  Ft
Bomba ajánlat! Céges Országos

Tulajdonságok

Helység: Szeged
Kategória: Egyéb

Leírás

Ne vegyen több éve meglévő vállalkozást, mert akik eladják nem azért adják el, mert az jól prosperál, hanem azért mert gond van a Kft. kintlévőségeivel, tartozásaival!

Brillant Gold Kft.
M: +36702964404
mail: 2013goldenway@gmail.com

Jelenleg ezeket a KFt.-et 100-150eFt-ért alapítják az ügyvédek, és a bejegyzés is eltarthat hetekig, főleg amennyiben hiánypótlást kér a cégbíróság, mert nem megfelelő a cégalapítás dokumentációja!

A Kft.-et tehát az Ön igényei szerint eladáskor alapítjuk, akár IPA (Iparűzési Adó) mentes székhellyel, melynek a törvény szerinti alapításkori törzstőkéje 3.000.000.-Ft, melyet Ön helyett befizetünk a vállalkozás számlájára, alapításkor bekönyveljük a Kft. Pénztárába!

Amennyiben szükséges a további működés szempontjából Önnek, hogy a vállalkozását jogilag, és könyveléstechnilailag megfelelő szakember felügyelje, azt is vállaljuk!

Ügyvédet - Könyvelőt - Székhelyet biztosítunk cégének!

A cégalapítást sűrgős esetben akár még az alapítás napján (20.000.-Ft felár) bejegyeztetjük, de 2 munkanap alatt átadjuk a cégbíróságnak.

A Kft. vállalkozást, tehát az Ön igényei szerint alapítjuk azon a napon, amikor Önnek a kft. 1000% üzletrészét eladjuk!

A vállalkozás eladásával azon vállalkozni szándékozóknak segítünk, akiknek nincs 3MFt törzstőkéjük, amelyet a cégalapításkor be kell fizetni a vállalkozás bankszámlájára.

3MFt-os cég 100%-os tulajdonrészét, tehát 250eFt-ért veheti meg, melyet az Ön nevére írunk ügyvédünkkel, majd a cégbíróságon be is jegyeztetjük azt!

Ügyvédünk elvégzi a Kft. módosítását, és ha szüksége van rá, akkor a székhelyszolgáltatást is megoldjuk!

(A cég megvásárlása által, Önnek nem kell a törvény előírása szerinti 3MFt törzstőkét befizetni, mert csupán 250eFt-ért "100% üzletrész vásárol, így spórol 2,75MFt-ot)

Van "alvó cég" is eladó, mely Alanyi adómentes, éves adóbevalló.

Irányára: 300.000.-Ft.

Ügyvédi cégmódosítás díja: 30e Ft (vevő fizeti)
Cégalapítás díja: 20eFt

Lehetőség van IPA Mentes Székhely szolgáltatásra is:

Magyarország legtöbb településén 2 %-os az iparűzési adó, vagyis az IPA. Azonban olyan települések is léteznek, amelyeken ez az adó 0 %-os, így egyáltalán nem kell iparűzési adókat fizetni. Már lehetőség van arra, hogy egy ilyen településen lehessen bárkinek a székhelye, ezáltal pedig nagyon sokat meg lehet spórolni. Sokaknak fáj az, ha a cég állandó székhelyét le kell cserélni egy másikra és fontosabb szerepet kapnak az érzelmek, mint az üzlet és a nyereség.

Az iparűzési adótól mentes települések nagyon népszerűek ilyen szempontból, hiszen a nyereséghez képest csak egy minimális összeget kell a szolgáltatás bérlésére költeni.

Nagyon egyszerű számításokkal ki lehet számolni, hogy mennyire sokat lehet nyerni egy ilyen megoldással. Az elmúlt évi, 2 % IPA adót könnyen megismerhetjük és ekkor már pontosabb képet kaphatunk arról, hogy mekkora összeget is lehet megspórolni egy olyan székhely által, ahol egyáltalán nem kell ilyen adót fizetni.

Természetesen az összeg nagysága sok mindentől függ, hiszen nem ugyanannyi a 2 %-os adó egy kisvállalkozás esetében, mint például egy közép-, vagy nagy vállalkozás esetében.

Az összeg cégről cégre változik, azonban azt meg lehet állapítani, hogy már a legkisebb cégek esetében is jelentékeny összegről van szó, amely megtakarítása már észrevehető összegben nyilvánul meg.

A nagyobb cégek esetében pedig ez az összeg még nagyobb, százezres, vagy akár milliós összegekről is lehet szó a megtakarításkor, ilyen nagyságrendű összegek megspórolására pedig épeszű ember nem mondhat nemet akkor, amikor ez teljesen legális és törvényszerű módon történik. Azon cégek, akik székhelyszolgáltatással foglalkoznak rendkívül sokrétű szolgáltatásokkal állnak minden cégvezető előtt.
Feladás dátuma: január 27. 11:57.
Nyomtatás

Térkép

Boltok ajánlatai

{{re.subject}} 1. Kép {{re.subject}} 1. Kép jofogas placeholder
{{getParamByPreString($index, 'position_') ? getParams({reIndex: $index, key: getParamByPreString($index, 'position_'), valueType: 'label'}) : re.subject}}
{{re.images.length}}
{{getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value', preStr: '', postStr:' m²'})}}
{{getParams({reIndex: $index, key: 'rooms',valueType: 'label'})}}
{{(re.price.value / ((getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value'}) > 0) ? (getParams({reIndex: $index, key: 'size',valueType: 'value'})) : 1))|number:0}} Ft/m²
{{re.region.label}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'city',valueType: 'label'})}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'jfg_area',valueType: 'value'})}} , {{getParams({reIndex: $index, key: 'jfg_street',valueType: 'value'})}}
{{badge.label}}
CSOK
CSOK
Kedvenc
HIDE

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.