(Hirdetés azonosító: 82773080) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 820  Ft Ár: 740  Ft Ár: 800  Ft Ár: 820  Ft Ár: 720  Ft Ár: 760  Ft Ár: 720  Ft Ár: 720  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 780  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

A szerző férje, aki Kenya egy északi tartományában vadászati főfelügyelő, egy napon félig önvédelemből és kényszerből, félig talán véletlenségből lelövi a három alig néhány napos oroszlánkölykök anyját. A kölyköket felkutatja, és magához veszi. A két nagyobbat néhány hónapi nevelés után állatkertbe küldik. A harmadikat, a legkisebbet és leggyengébbet, Elzát, a házaspár felneveli. A kis oroszlánnal egész addigi életrendjük átalakul: mindenüvé viszik magukkal, hivatalos vadászútjaikra, szabadságuk idején a tengerhez Az idő múlásával a kis oroszlán természetesen kifejlett, tökéletes példánnyá növekszik. Mit tegyenek vele? Bár eredetileg Elzát is állatkertbe szánták, mégis úgy döntöttek, hogy Afrikában tartják. A vadon ugyan rendszerint elpusztítja az emberi környezetben felnövekedett ragadozót, de Elza félig-meddig mégiscsak természetes környezetében nevelődött A vadászati főfelügyelő és felesége nekivág a szokatlan kísérletnek: visszavadítani neveltjüket, s nem utolsó sorban férjhez adni őt s mindezt, a kedves epizódok sorozatát, a nagy és izgató kísérletet annyi bájjal közvetíti az írónő (aki pedig nem hivatásos tollforgató), hogy valóban nem tudjuk letenni ezt a változatos és színes írást, amelynek végén a hűséges Elzát és körülötte forgolódó embereket, fehéreket és feketéket, egyaránt.

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (az Árpád úton az Árpád üzletháznál, a Víztoronynál, vagy a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában, esetleg a Görgey Artúr utcában a Szülőtthonnál / SZTK-nál), vagy bankszámlára utalás után küldöm DPD futárral házhoz, vagy MPL csomagautomatába.
Feladás dátuma: augusztus 16. 21:32.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.