(Hirdetésazonosító: 73931915) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 410  Ft Ár: 420  Ft Ár: 410  Ft Ár: 395  Ft Ár: 405  Ft Ár: 350  Ft Ár: 420  Ft Ár: 500  Ft Ár: 380  Ft Ár: 360  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Katalógus szám: X1339L

Szerző(k): Joy Adamson
Könyv címe: A pettyes szfinx nyomában (A pettyes szfinx 2.)
Műfaj: etológia
Kiadás éve, kiadó: 1988, Gondolat Kiadó
ISBN 9632820462
Könyv súlya: 512g
Könyv méretei: 17x24cm
Könyv vastagsága: 1,7cm
A kötés típusa: kemény karton papír védőborításban
Könyv állapota: jó

Fülszöveg: A tragikus körülmények között elhunyt nagynevű szerző ebben a művében A pettyes szfinx főhősének, Pippának, a gepárdnak további sorsát írja le. Pippa immár negyedszer hoz világra utódokat, s eddig 11 kölyke közül csupán hármat sikerült felnevelnie. Vajon milyen sors vár a negyedik alom ifjú gepárdjaira? A szerző úttalan utakon, tüskés bozótoson keresztül, jó és rossz időben, mindennap felkutatja a családot a szavannán, és élelemmel, tápszerekkel segíti Pippát és kicsinyeit. A kölykök szépen erősödnek, növekednek, és egyedülállóan érdekes, izgalmas jellemformálódásuknak s különböző egyéniségekké való kibontakozásuknak lehetünk tanúi. De még mielőtt elérnék a teljes önállóságukat, Pippát súlyos baleset éri, s az állatkórházban elpusztul. Az árván maradt kamaszokat Joy tovább segíti, amíg a merui hatóság ezt számára engedélyezi. J. Adamsonnak elsőként sikerült megfigyelnie és tanulmányoznia a vadon élő gepárdok pubertáskorát, nemi ösztöneinek kibontakozását, sőt párosodását is.
A mű azonban több mint a sok páratlan megfigyelés egyszerű összefoglalása. A szerző, aki jó néhány évtizedet töltött a kelet-afrikai szavannákon, beszámol néhány saját kalandjáról és a terület egyik-másik lakójáról, pl. a pufogó viperáról, a fehér orrszarvúakról közöl színes történetet, de foglalkozik az állatkertben tartott gepárdok sorsával is.

3 darab könyv megvásárlása esetén 10 % , 6 darab könyv megvásárlása esetén 15 % kedvezményt tudok adni. Ez a kedvezmény csak a feltöltött könyvekre vonatkozik.
Kérem, hogy a megvásárolni kívánt könyvekről e-mailben, vagy itt a terméklapon írjon nekem egy listát.

A megrendelt terméket az alábbiak szerint tudom személyesen átadni:

2017 decemberig 01.-től minden kedden 13.00-18.00 között a Déli pu. és Örs vezér tér metró vonalon, legkésőbb előző nap előre egyeztetett időpontban. Minden egész és fél órában lehet időpontot kérni/egyeztetni.

Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a megrendelését.
A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel.
Postázás mellett a megrendeléseket Foxpost-tal, illetve DPD futárszolgálattal is tudom küldeni.

A megvásárolt termék előzetes egyeztetéssel Baracskán is átvehető, kedd kivételével minden munkanapon.
Feladás dátuma: december 8. 07:38.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.