(Hirdetésazonosító: 81410968) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 760  Ft Ár: 840  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 830  Ft Ár: 770  Ft Ár: 740  Ft Ár: 770  Ft Ár: 770  Ft Ár: 840  Ft Ár: 750  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (az Árpád úton az Árpád üzletháznál, a Víztoronynál, vagy a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában, esetleg a Görgey Artúr utcában a Szülőtthonnál / SZTK-nál), vagy bankszámlára utalás után küldöm DPD futárral házhoz, vagy MPL csomagautomatába.

Manapság a rekordok idejét éljük. Szinte felüdülés Slocum kapitány könyve, aki a maga építette vitorláson elsőként a világon, teljesen egyedül körbehajózta a Földet anélkül, hogy bármiféle rekordra törekedett volna. Elindult, csak úgy passzióból. Ahol tehette, megállt, bejárta a szárazföld parti tájait. Ha megéhezett, vadászott, lőtt valamit a hajókonyhára. Akkoriban még nem létezett elektronikus navigációs rendszer, amely gombnyomásra teszi lehetővé a helymeghatározást. Viszont vitt magával egy egyszerű iránytűt és egy bádogórát, ezzel tájékozódott a vísivatagon. Úti beszámolója az olvasó számára érdekfeszítő, lebilincselő olvasmány. Soraiból nagyszerű természet- és emberismeret csillan elő, humora sokat tapasztalt, az életet nagyon szerető emberre vall. A modern kor első világvándorának beszámolója számíthat arra, hogy a felnőtt és fiatal olvasók egyik legkedvesebb könyvévé válik. Minden hajós, vitorlázó, leendő vízenjáró vagy csak álmodozó egyik alapirodalma ez a könyv, amely a nem hajós olvasónak is erőt ad a mindennapos gondok leküzdésében.
Feladás dátuma: július 6. 21:15.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.