(Hirdetésazonosító: 79572647) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 948  Ft Ár: 888  Ft Ár: 972  Ft Ár: 936  Ft Ár: 948  Ft Ár: 900  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 948  Ft Ár: 840  Ft Ár: 900  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

J. J. Stalter - Forrás

Magával ragadó, élvezetes, helyenként letehetetlenül izgalmas, egyúttal elgondolkodtató regényt tart a kezében, kedves Olvasó.
A szerző érzékeny látásmódjával, empátiájával, karakterformálásával, nő és férfi kapcsolatának sokrétű ábrázolásával igazi női alkotást hozott létre, melyben a természet szépségét és a művészet éltető erejét is lenyűgözően jeleníti meg.
A műben megfogalmazott számos életigazság személyes élményekből táplálkozik: egy fájdalmas és boldogító tapasztalatokkal teli, rendkívül érzelemgazdag élet esszenciája.
A két idősíkon futó események és a regény szereplői arra is rávilágítanak, hogy bár a díszletek változnak ugyanazon örömök, fájdalmak erőterében élünk ma is, mint 18. századi elődeink.
A szenvedély teremtő és pusztító ereje, a szenvedés értelme mentén feltett kérdések és válaszok könyve ez, útkeresőknek.
Jó ,szívvel ajánlom: válaszúthoz érve kortyoljunk a Forrás vizéből!

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: május 14. 10:54.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.