Ár: 200 Ft
Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

A Vihar a második világháborúról szóló legmonumentálisabb regények egyike. 1939-ben, amikor a történet indul, még szinte béke van, a regény befejező lapjai pedig már az emberiség háború utáni örömeit és vágyait fejezik ki. A fordulatos cselekmény szovjet, francia, német földön játszódik, szovjet mérnök, színésznő, egy francia gyáros lánya, kijevi fiatalok, katonák, partizánok, ellenállók, kollaboránsok, tehetetlen áldozatok és önfeláldozó hősök sodródnak a háború viharában. Ehrenburg megrendítő képekben ábrázolja a háború szörnyű pusztításait, a világ haladó erőinek gigászi küzdelmét a fasizmus ellen; családok hullanak szét, az emberek között régi, meghitt kapcsolatok, szerelmek szakadnak meg, s közben újak születnek.
A Vihar legutóbb 1955-ben jelent meg magyarul. Az 1965-ös orosz kiadás számára Ehrenburg jelentős mértékben átdolgozta művét, kötetünk ennek alapján készült.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.