(Hirdetésazonosító: 80691588) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 6 300  Ft Ár: 7 560  Ft Ár: 6 300  Ft Ár: 6 750  Ft Ár: 7 200  Ft Ár: 7 020  Ft Ár: 7 470  Ft Ár: 9 000  Ft Ár: 6 570  Ft Ár: 7 380  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

ihealth AM3s fitnes tracker eredeti dobozban minden tartozékkal együtt, kifogástalan állapotban eladó!
A karkötő kifogástalanul működik, Iphone és Android telefonokkal egyaránt, saját, nagyon sokoldalú es jól használható szoftvere van. Minden tartozékkal együtt, eredeti dobozában! Másfél éves.
ihealth Edgeaz ihealth Edge vízálló, vezetéknélküli lépésszámláló és alvás monitor egy egyedülálló csuklón hordható készülék, amely monitorozza a nap 24 órájában az aktivitást és alvást. A termék alacsonyenergiájú Bluetooth 4.0 vezetéknélküli technólógiát használ, izzadságnak, esőnek és a víznek ellenáll. Négy különböző színű csuklószíj található a termék dobozában a jobb testreszabhatóság érdekében. Ez a termék iOS és Android eszközre telepített 'ihealth Myvitals' programmal vezérelhető, amely motiválhat és segíthet egy aktívabb és egészségesebb életmód kialakításában.
Mérésméri a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, a megtett távokat, az alvással eltöltött órák számát és a felébredések számát. Az AM3s beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a csomagban található töltővel kell egy USB kábel keresztül feltölteni.
Használatkitűzhetők célok és beállíthatóak rezgő/néma riasztások, megtekinthetőek a mérési trendek és rendezhetőek a rögzített adatok. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az Apple és Android eszközön. A karunkat hirtelen elforgatva a termék vált az egyes kijelzett értékek között. Gyakorlatilag olyan, mintha egyszer megnyomtuk volna a gombját. De ehhez elég most már a legújabb szoftverrel egy kézfordítás is.
Célokkövesse nyomon a fizikai aktivitását és a napi étrendjét egy egészségesebb életmód elérése érdekében.
Megosztása mérési eredményeinket közvetlenül iphone / ipad vagy Android készülékekről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
Közös szoftver mindenhez: ihealth Myvitals (adattárolás - szinkronizálás)
Csomag tartalma:
- 1db ihealth Edge aktivitás monitor, amely szabadon bepattintható a karpántba és az övcsipeszbe
- 2 db karpánt (1 narancs + 1 rózsaszín)
- 1db övcsipesz (fekete)
- 1db USB töltő kábell
- 1 db magyar és angol nyelvű használati utasítás.
Feladás dátuma: június 15. 14:08.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.