(Hirdetésazonosító: 77727401) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 400  Ft Ár: 1 520  Ft Ár: 1 660  Ft Ár: 1 520  Ft Ár: 1 580  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 660  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 460  Ft Ár: 1 680  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Xbox konzol és játékok

Leírás

A népszerű Bungie fejlesztésében kizárólag Xbox 360 platformra megjelenő Halo 3: Odst a Halo sorozat új epizódja, melyben a Halo 3 legendás eseményeihez vezető előzményeket élhetjük át egy Odst (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagos szemszögéből, aki szétszóródott alakulatát keresi, és a Covenant Új-Mombasa elleni inváziójának indítékait kutatja. A játék új dimenziót ad a játékosok által közel 8 éve ismert és szeretett, hatalmas univerzumhoz.

A Halo 3: Odst játékban egy új, kooperatív többszemélyes mód, a Firefight (Tűzharc) jelenik meg, melyben legfeljebb négy játékos Odst osztagot alakíthat, és közösen küzdve verheti vissza az ellenség egyre pusztítóbb támadó hullámait. Három exkluzív Halo 3 többszemélyes pályát is rejt az a 2. önmagában is játszható lemez, mely tartalmazza az összes eredeti Halo 3 pályát, valamint a Legendary, a Heroic és a Mythic pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.

A Halo 3: Odst előrendelhető standard csomag, vagy Halo 3: Odst Collectors Pack formájában, mely tartalmazza a játékot, és egy új, exkluzív vezeték nélküli vezérlőt.

Vadonatúj hadjárat. A Halo 3: Odst hadjárat felderíti a Master Chief Új-Mombasába való (a Halo 3 játékban elmesélt) visszatéréséhez vezető rejtélyes eseményeket. Légy tanúja a Föld sorsának a különleges erők egy Odst (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagosának vadonatúj szemszögéből, mellyel a trilógia fináléja új játékelemekkel és hangulattal gazdagodik. Ebből az új epizódból sem hiányzik a korábbi Halo történetek nagyszerű atmoszférája, most új taktikákkal, eszközökkel és fegyverekkel kibővülve a Covenant elleni küzdelemben.
Új főhős: készülj a földet érésre! Az Odst-k vagy Orbital Drop Shock Trooper rohamosztagosok egy rendkívül képzett különleges egység. A vakmerő hősiességükről híres, őrült küldetéseket is véghezvivő Odst-k büszkék arra, hogy rendszerint ők az első egység, melyet bevetnek az ütközetek során, gyakran egyszemélyes bevetőszondákban, melyek nyaktörő sebességgel süvítenek keresztül a bolygók légkörén.
Bővített többszemélyes játékélmény. Egyetlen Halo játék sem lehet teljes forradalmian új többszemélyes tartalom nélkül. A Halo 3: Odst vadonatúj, Firefight (Tűzharc) elnevezésű kooperatív játékmódot kínál, ahol egyszerre akár 4 fő vetheti bele magát a küzdelembe. Az így létrejött Odst osztag közösen veszi fel a küzdelmet az ellenfelek mind megsemmisítőbb hullámaival szemben mind nagyobb pontszámok elérése érdekében, miközben újabb és újabb Halo 3 koponyákat aktiválnak. Az élmény intenzív és folyamatosan változik. A Halo 3: Odst tartalmaz három új, exkluzív Halo 3 többszemélyes pályát is egy második, önmagában is játszható lemezen. A 2. lemez tartalmazza az összes eredeti Halo 3 pályát, valamint a Legendary, a Heroic és a Mythic pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.
Feladás dátuma: március 23. 15:17.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.