(Hirdetésazonosító: 76137969) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 840  Ft Ár: 790  Ft Ár: 790  Ft Ár: 780  Ft Ár: 800  Ft Ár: 800  Ft Ár: 830  Ft Ár: 710  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 750  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (az Árpád úton az Árpád üzletháznál, a Víztoronynál, vagy a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában, esetleg a Görgey Artúr utcában a Szülőtthonnál / SZTK-nál), vagy bankszámlára utalás után küldöm DPD futárral házhoz, vagy MPL csomagautomatába.

A könyv mindennapi egészségügyi problémákra ad könnyen érthető tanácsokat.
A tájékozódást jól kezelhető mutató segíti.
Bevezetés:
Ha száműznék egy lakatlan szigetre, és magával vihetne egyetlen egy olyan könyvet, amelyikben választ kap bármilyen, az egészségével kapcsolatos kérdésre, úgy azt ajánljuk, hogy válassza ezt a kötetet.
Könyvünk valóságos csodaszer nyomtatott formában, figyelemre méltó, hatékony és sokoldalú. Célja, hogy önt és milliókat hozzásegítse a gyógyuláshoz. Orvosok és egészségügyi szakemberek kikristályosodott tapasztalatait és bölcsességét nyújtja, közreadva legjobb gyógyító módszereiket betegségek tucatjainak kezelésére. A módszerek egyszerűek, bárki számára hozzáférhetőek és gyakorlatilag veszélytelenek.
Hogyan született ez a csodaszer? A kötet szerkesztői hónapokat töltöttek azzal, hogy orvosi szaktekintélyeket kérdeztek meg házi gyógymódokról, olyanokról, amelyekkel az olvasók maguk tudják enyhíteni panaszaikat. A megkérdezett szakértők válaszoltak: 27 házi módszert soroltak fel a koleszterinszint csökkentésére, 18 otthoni gyógymódot aranyérre, 38 eljárást, amivel a csípések okozta fájdalmat enyhíthetjük, 14 ötletet, hogy az övsömör okozta kínokat elviselhetőbbé tegyük. Összességében több mint 2300 módszert sikerült így összegyűjteni több mint 130 betegség vagy panasz enyhítésére, és ez nem kevés!
William Gottlieb, ismert újságíró így nyilatkozott: Tizennégy éve foglalkozom egészségügyi újságírással, több ezer cikket és könyvfejezetet írtam; olvastam több száz, a laikusoknak szóló orvosi könyvet, de még nem találkoztam a gyógymódok és ötletek ennél teljesebb, praktikusabb gyűjteményével. Amennyiben csak egyetlen könyvet vihet magával arra a bizonyos lakatlan szigetre vagy az otthoni könyvespolcára szeretné kiválasztani a legmegfelelőbb gyógyító társat azt javasolom, válassza ezt a könyvet. Az orvosok, akikkel beszéltünk, ugyanezt ajánlanák.
Feladás dátuma: február 9. 11:21.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.