(Hirdetésazonosító: 72851731) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 2 660  Ft Ár: 3 800  Ft Ár: 2 660  Ft Ár: 2 812  Ft Ár: 2 736  Ft Ár: 3 192  Ft Ár: 2 812  Ft Ár: 2 774  Ft Ár: 3 002  Ft Ár: 2 812  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Lexikon, enciklopédia

Leírás

Katalógus szám: X0469

Szerző(k):
Könyv címe: Guinness World Records 2010 (Az évtized könyve)
Műfaj: enciklopédia
Kiadás éve, kiadó: 2009, Gabo Kiadó
ISBN 9636892944
Könyv súlya: 1346g
Könyv méretei: 23x30,5cm
Könyv vastagsága: 2,5cm
A kötés típusa: keménykötésű
Könyv állapota: nagyon jó

Fülszöveg: Benne: az évszázad száz leghíresebb rekordere; sosem látott képek; rekordok, melyeket sohasem sikerült megjavítani, és még sok minden más! Egyes rekorderek olyanok, mint a buszok (ami azt illeti, egyes rekorderek nemcsak olyanok, hanem azok is például a Kongói Demokratikus Köztársaságban közlekedő 32,2 m hosszú Super City Train, mely a világ leghosszabb busza) , órákig várhatunk rájuk hiába, aztán egyszerre egy csomó jön belőlük. Vegyük például a legmagasabb férfi kategóriáját: évekig vártunk az új jelöltre, aztán egyszerre öten is jelentkeztek.
Néhány szót az idei kiadás újdonságairól. Az évtized vége jó alkalmat kínált a visszatekintésre, hogy megnézzük, melyek voltak az elmúlt 10 esztendő legizgalmasabb, legjelentősebb vagy éppen a legnagyobb hatású rekordjai. Ki is válogattunk 100 rekordot 10 különböző kategóriában, melyekkel könyvünk lapjain találkozhat. Hogy könyvünk tartalma a lehető legfrissebb és legaktuálisabb legyen, nagy hangsúlyt fektettünk az év legtöbbet tárgyalt témáira, így a környezetvédelmi kérdésekre, a világgazdaságra, a kalózkodásra, valamint a terrorizmus és a háborúk problémájára. Ugyancsak figyelemmel kísértük a kalandorok világát és a legújabb tudományos felfedezéseket és vívmányokat is. Természetesen a régi kedvencek sem hiányozhatnak, legyen szó a sportról, az állatvilágról, az emberi testről, a világegyetemről vagy akár az emberi teljesítményekről. Magas tinik, magasabb törökök, még magasabb tornyok hatalmas évet hagytunk magunk mögött a rekordok világában, s ahogy mindig, mi mérőszalagjainkkal most tűzközelben voltunk.

3 darab könyv megvásárlása esetén 10 % , 6 darab könyv megvásárlása esetén 15 % kedvezményt tudok adni. Ez a kedvezmény csak a feltöltött könyvekre vonatkozik.
Kérem, hogy a megvásárolni kívánt könyvekről e-mailben, vagy itt a terméklapon írjon nekem egy listát.

A megrendelt könyvet az alábbiak szerint tudom személyesen átadni:

2017 decemberig 01.-ig minden hétfőn 13.00-18.00 között a Déli pu. és Örs vezér tér metró vonalon, legkésőbb előző nap előre egyeztetett időpontban. Minden egész és fél órában lehet időpontot kérni/egyeztetni.

Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a könyvet.
A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel.
Postázás mellett a könyveket Foxpost-tal, illetve DPD futárszolgálattal is tudom küldeni.

A megvásárolt termék előzetes egyeztetéssel Baracskán is átvehető, kedd kivételével minden munkanapon.
Feladás dátuma: november 11. 17:27.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.