(Hirdetésazonosító: 79571421) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 1 155  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 215  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 050  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 170  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Griffith Edwards - Az anyag természete

Griffith Edwards addiktológus, a Londoni Egyetem professzor emeritusa évtizedek óta kutatja az alkohol- és drogfüggőséget. Úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy kezelni tudjuk a drogproblémát, meg kell ismernünk a drogokat. Könyvében feltárja a drogok történetét, kultúráját, bemutatja fizikai és pszichológiai hatásait, orvosi alkalmazásukat, kereskedelmüket, a kontroll és legalizáció változatos módjait. Segít megérteni, hogy megy át egy bizonyos drog elfogadottból el nem fogadottba, és megmutatja, hogy vezet a használat története a különböző drogoknál különböző megítélésre. A történelmi és tudományos háttér ismeretében ez a könyv javaslatokat tesz arra, hogyan kezelhetné a társadalom hatékonyabban és ésszerűbben a drogproblémát a jelenleg gyakoribbnak tűnő segítő szándékú, ám alkalmi próbálkozások helyett.

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: május 14. 10:25.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.