(Hirdetésazonosító: 79691065) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 2 156  Ft Ár: 2 352  Ft Ár: 2 800  Ft Ár: 2 100  Ft Ár: 2 156  Ft Ár: 2 268  Ft Ár: 1 960  Ft Ár: 2 212  Ft Ár: 2 184  Ft Ár: 2 352  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha nincs, akkor is. Mert ez XXL.
Ha a gyerekeid által szekált, őrülete kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
A Road to Russia 2018 (zöld tasakos) Panini által kiadott sorozat Gareth Bale (Wales) XXL, azaz nagy méretű limitált (limited edition) kártyáját kínálom eladásra. A változatosság kedvéért ez sem volt elérhető Magyarországon.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

A limitált kártya az a Panininél, ami nincs tasakokban, csak különböző szettekben lifeg. Az XXL pedig nagy méretű. Sem a Road to, sem a mostani FIFA 365 sorozatban a Panini egyáltalán nem osztott ki XXL-kártyát Magyarországra, így ezek alapból kifejezetten ritkának számítanak. Így sajnos az áraik is azt tükrözik, hogy igazából gyűjtői példányok.
Mindig felmerül: a kis kártya nem a nagy kártya tartozéka azért van a képen, mert így a leginkább szembeötlő a másik mérete.
Mindig kérdezitek azt is, hogy milyen állapotban vannak felnőtt gyűjtő vagyok, szeretem a kártyákat, vigyázok rájuk

A sorozat nevében 2018 szerepel, de ez a 2017 szeptemberében megjelent valami. ezt a Panini tavaly elrontotta, innentől mindig kavarodást fog okozni az évszám (de kell, mert ez már a harmadik FIFA 365 sorozat).

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor sokszor a cserelehetőségek már befulladnak és veheted a kártyákat dobozszámra, csak ismétlődnek a már meglévők. (De a legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot általában minimum 100-120 ezer forint összerakni a Road to-t a kb. fele.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt és alapozásból érdemes vásárolgatni ilyenkor tasakokat, multipackokat de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Barca/Juve/Dortmund/MU kártyákra (akár nálam). (Valahogy a Legia Varsót, Boca Juniors, Club Americát nemigen ostromolják.)
3, Csak a kedvencek a fontosak. Ilyenkor szintén költséghatékonyabb ráugrani (nálam) arra a 2-5 kártyára, ami egy-egy sztárról készült.
4, Most kell, de azonnal, mert születésnap, névnap, fogtündér, nyuszi, kérelmet kell intézni a városházán, első áldozás, ötödik elem, hetedik kereszt

Ezen felül a Road to Russia 2018 sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt kb. 60-féle limitált kártya közül választhatsz, köztük itthon meg nem jelent normál méretű és XXL kártyák
- másrészt szinte mindig megtalálhatod az összes (itt 27) csapat minden sorszámozott kártyáját a team mate-ektől kezdve a Fans Favourite, Defensive Rock, Key Player, Goal Machine, Expert, Game Changer kártyákon keresztül a mission impossible kategóriába tett Top Player kártyákig
- De már az új, Russia 2018-as VB-s sorozat minden kártyája is itt áll nálam kb. 80 limitálttal és a 457 alapkártyával;
- Ám ha az idei FIFA 365 2018, vagy a tavalyi (és immár tényleg 2017 nevű!!!) FIFA365 (őszi vagy Update) is érdekel, vagy a tavalyelőtti (aminek nincs ragadványneve, de 2015/16-os), a kéktasakos EB-s (Euro 2016) érdekel, vagy Bajnokok Ligája sorozatok, akkor jelenleg azt mondanám, bármilyen sorszámozott és limitált kártyát is megtalálsz nálam.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.
Feladás dátuma: május 17. 10:13.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.