(Hirdetésazonosító: 76069228) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 18 750  Ft Ár: 18 250  Ft Ár: 19 000  Ft Ár: 19 000  Ft Ár: 18 500  Ft Ár: 19 750  Ft Ár: 19 750  Ft Ár: 25 000  Ft Ár: 20 500  Ft Ár: 18 750  Ft

Tulajdonságok

Kerület: VI.
Kategória: Téli sportok

Leírás

Alapadatok:
- Hossz: 183 cm
- Rádiusz/fordulókör: 23 m
- Technológia jellemzők:
- Famagos sandwich technológia
- Aircarbon Titanium erősítés
- Race Code
- World Cup platni
- Fischer RC4 Z17 gyári kötéssel (rugóerősség 6.0-17.0 DIN között állítható)

Fischer RC4 Race GS (2013-as modell):
Síléc haladó síelők részére. Tökéletes verseny síléc. Jellemző tulajdonságai: Sandwich Sidewall Construction, Air carbon, illetve Wood Core.
A RC4 World Cup széria az RC4 léceken belül is a keményebb, masszívabb és gyorsabb versenyléceket takarja szemben a puhább RC4 Race sorozattal. Súlyra lényeges a különbség, kb. 1,5 kg, ezért szemben a RC4 Race sorozattal, közép-haladó síelőknek még nem ajánlom. Haladó síelők találhatják meg vele a számításukat.
Az GS sorozat geometriájában a közelebb áll a lesikló sílécekhez. 23 méteres rádiuszának köszönhetően inkább a hosszú ívekre és sebességre termett.

Aircarbon titanium technológia:
A Fischer által kifejlesztett technológia, ami biztosítja a léc nagy hosszirányú torziós szilárdságát. Rendkívül erőssé és keménnyé téve a lécet. Ez a váz-szerkezet már a repülőgépgyártás (FACC) területén és a Forma-1-ben is aratott sikereket. A carbon és a titanium egyvelege könnyű súlyt, viszont nagy szakítószilárdságot biztosít. Ezáltal a könnyed léckontroll garantált.

Sandwich Sidewall konstrukció:
Egyedülálló magalapú konstrukció, ami segíti a sí stabilitását minden területen. A Sandwich Sidewall áll egy belső rétegelt szendvicselt magból, aminek az alapja nyárfa és bükkfa és ezt veszi körbe egy kettős titanium héj. Az oldalfalak felelősek a közvetlen él és erőátvitelért, ezáltal az erő könnyebben eljut az élekig és maximális stabilitást nyújt a sílécnek, ami rendkívüli dinamizmust hozz magával.

Race Code:
A World Cup széria top lécei egyedi Race Code számozással vannak ellátva, amellyel a Fischer oldalán lehet bejelentkezni. Bejelentkezés után teljes körű tájékoztatást adnak a világkupa futamokkal, helyszínekkel kapcsolatban, ugyanúgy mint a versenyzőknek. Továbbá a kód egy speciálisan a léchez tartozó versenybeállítást is tartalmaz és információkat a lécről, amelyek máshol nem találhatók meg. A sí világkupában dolgozó szakemberek is tanácsot adnak, hogyan lehet kezelni a felszerelést, és betekintést engednek a síbajnokok világába is.

Állapot:
A felső felületén használatból fakadó apróbb karcok lehetnek. Talpa hibátlan, éle széles (kb. 1,5 mm), frissen élezve és waxolva.

Kinek ajánlóm:
Haladó síelőknek ajánlom, mivel az RC4 World Cup széria az RC4 léceken belül is a legmerevebb, legnehezebb és leggyorsabb léceket takarja. Igazi versenyló, aminek használatához tényleges tudás szükséges. 100 km/h felett sem remeg, szépen tartja az ívet.

A síléceket hétköznap 18:00 után vagy szombaton egész nap tudom megmutatni.

Nézz körül a többi sílécem között is!
Feladás dátuma: április 26. 17:30.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.