Ár: 200 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Szia!
A Road to Russia 2018 (VB-selejtezős) Panini által kiadott sorozat magyar csapatot ábrázoló kártyái közül a Fiola Attila team mate focis kártyát (HUN07) kínálom eladásra. Természetesen a magyar csapat többi tagját is megtalálod nálam.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

Ezen felül a sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt kb. 50-féle limitált kártya közül választhatsz az itthon megjelentek mellett csak külföldről megszerezhetők is, sőt még XXL-ek is;
- másrészt szinte mindig megtalálhatod a 28 válogatott minden team mate kártyáját (ebben a sorozatban a team mate-ek összegyűjtése egyáltalán nem magától értetődő, mint pl. a FIFA365-ben) és az insert (figurás) kártyákat (l. Defensive Rock, Goal Machine, Key Player, Fans Favourite, Game Changer, Expert) is.
- Ám ha még a FIFA365 (őszi vagy Update) is érdekel, a 423-féle őszi és 132-féle tavaszi (udapte) sorszámozott kártyát és a kb. 120-féle (köztük egészen ritka) limitált kártyát is megtalálsz nálam.

Nézz szét más hirdetéseim között is (míg ha az Euro 2016-os vagy Match Attax sorozatból akad hiányzód vagy bármelyik korábbi sorozatból, inkább írj nekem). Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.
Ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real vagy magyar kártyák közül válogatsz) könnyebb szívvel adok engedményt én is.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.