(Hirdetésazonosító: 72852757) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 640  Ft Ár: 632  Ft Ár: 800  Ft Ár: 560  Ft Ár: 664  Ft Ár: 600  Ft Ár: 592  Ft Ár: 632  Ft Ár: 576  Ft Ár: 584  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Katalógus szám: X0477

Szerző(k): Farkasházy Tivadar
Könyv címe: A kék Mauritius
Műfaj: riportkönyv
Kiadás éve, kiadó: 2002, Glória Kiadó
ISBN 9639283843
Könyv súlya: 996g
Könyv méretei: 17,5x24cm
Könyv vastagsága: 4cm
A kötés típusa: kemény karton papír védőborításban
Könyv állapota: nagyon jó, csak a lapok alsó élén vagy 5 pici barnás folt. A belső üres oldalon van egy tollal írt szám.

Fülszöveg: A legnagyobb ritkaság te vagy, higgy benne, mint Berger, amikor a Hair végén bemasíroz a vietnámi gép gyomrába. Nekem négy is jutott, velük járom világomat, pénz és nyelv nélkül botladozva, a mi generációnknak későn jött a szabadság, hisz máig remegünk minden határon. Ötven út kalandjait vetettem papírra, alig egy ötvenes darabja, na jó, plusz az áfa. Bolgár nászúttal kezdődött, cseh és orosz bevásárlótúrákkal folytatódott, aztán háromévente már Bécsben is meg lehetett nézni a Grinzinget és a Gorenjét. A váltás lázában a Rádiókabaréval elértük Ungvárt, Nagyváradot, Újvidéket és a túlparti Komáromot, valaha nem kellett hozzá útlevél. Azóta többször megjártam Amerikát, láttam P. Howard Szingapúrját, Hongkong végnapjait, a Heti Hetes tagjaival a Jóreménység fokán át Mauritiusra is eljutottam. A Hócipővel becsavarogtuk Európát, Bandó farmert árult Moszkvában, Fábry botrányt csinált Bayreuthban, Koltai Oscar-díjra szerződtette Bajort Brüsszelben, Déri Cambridge és Oxford között ingázott Uszticcsal, Boncz pedig megszámolta Lenin átlőtt kabátfait. Láttam Fradi ruhát Madridban, Innsbruckban és Pozsonyban, volt ahol nekem is jutott belőle. Puskás Öcsivel kivégeztünk egy hektó vöröset, voltam 30 lovin, de seholsem nyertem, Mimivel 30 városban és mindenhol nyeltem, pedig Pamplonában nem is álltam a bikák elé. S már több Vermeert láttam, mint amenynyi hiányzik. Egy utat se hagyj ki, mert sosem tudhatod, melyik a last minute! Farhasházy Tivadar

3 darab könyv megvásárlása esetén 10 % , 6 darab könyv megvásárlása esetén 15 % kedvezményt tudok adni. Ez a kedvezmény csak a feltöltött könyvekre vonatkozik.
Kérem, hogy a megvásárolni kívánt könyvekről e-mailben, vagy itt a terméklapon írjon nekem egy listát.

A megrendelt könyvet az alábbiak szerint tudom személyesen átadni:

2017 decemberig 01.-ig minden hétfőn 13.00-18.00 között a Déli pu. és Örs vezér tér metró vonalon, legkésőbb előző nap előre egyeztetett időpontban. Minden egész és fél órában lehet időpontot kérni/egyeztetni.

Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a könyvet.
A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel.
Postázás mellett a könyveket Foxpost-tal, illetve DPD futárszolgálattal is tudom küldeni.

A megvásárolt termék előzetes egyeztetéssel Baracskán is átvehető, kedd kivételével minden munkanapon.
Feladás dátuma: november 11. 17:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.