(Hirdetésazonosító: 79515991) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 170  Ft Ár: 1 230  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 155  Ft Ár: 1 050  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 095  Ft Ár: 1 080  Ft Ár: 1 125  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Xbox konzol és játékok

Leírás

A FIFA 12 köszönhetően az új Player Impact Engine valósághű fizikai modelljének alapvető változásokat hoz a játszhatóságba, amit minden egyes kontaktus során érezni fogsz a pályán. A saját bőrödön fogod érezni a játékosok érzéseit a labdaért folytatott harc közben, beleértve a kölcsönös fizikai kontaktus hatásait. Minden egyes csata folyamata és kimenetele nagyon variábilis és természetes. A játékosok a pályán dinamikusabbnak hatnak, minden egyes ütközet során igyekeznek az ellenfelüket távol tartani maguktól és gyorsabban magukhoz térnek a kisebb ütközések után.

A játszhatóságot érintő innovációknak köszönhetően a FIFA 12 tökéletesebb élményt nyújt, mint az előző részek. Az új Precision dribbling jobb labdavezetést kínál akár kis területen is, több időt ad a döntések meghozatalára és nagyobb kontrollt engedélyez a játék tempója felett. A védelmi rendszer moly módon került átdolgozásra, hogy élethűbben reflektálja a valós védelmi mechanizmusokat. Mindenről az új Tactical Defending funkció gondoskodik. A működésének elvében nagy szerepet játszanak az egyes játékosok aktuális pozíciói és a passzok fogadása a védelmi belépők végrehajtásához hasonlóan. A taktika és az időzítés kulcsfontosságú.

Az AI által irányított játékosok viselkedése a Pro Player Intelligence funkció által került javításra, ami garantálja, hogy a játékosok tudatában legyenek a saját aktuális helyzetüknek és a körülöttük folyó eseményeknek, és aszerint reagáljanak a saját képességeikhez és szokásaikhoz mérten.

A játék grafikai téren is változásokon ment keresztül. Minden frissen és újan hat a meccs előtti bemutatótól kezdve egészen a mérkőzést lezáró három sípszóig. A FIFA 12 autentikus kidolgozást, atmoszférát, gyorsabb és egyszerűbb navigációt kínál és több, mint 500 hivatalos klubot.
Feladás dátuma: május 12. 17:05.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.