(Hirdetésazonosító: 70088613) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 2 812  Ft Ár: 3 078  Ft Ár: 3 154  Ft Ár: 3 192  Ft Ár: 3 002  Ft Ár: 2 888  Ft Ár: 2 774  Ft Ár: 2 964  Ft Ár: 3 850  Ft Ár: 3 002  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Gyógyászati, orvosi segédeszköz

Leírás

"Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel (előre megrendelt termékeknél) lehetséges a IX. kerületben a Határ úti metrónál, de kedvező áron (utánvét 900 Ft, 25eFt fölött ingyenes) tudunk szállítani országszerte. Webáruházunkban ebben a kategóriában több termékünk is van, látogasson el hozzánk. Ha a méretezés nem egyértelmű, kérje segítségünket. A terméket megrendelheti webáruházunkban (gyogypiac.hu) vagy akár ezen a felületen ill telefonon is a következő adatok megadásával: termék nagyon pontos(!) megnevezése, név, telefon, cím, email. Forduljon hozzánk bizalommal igyekszünk rászolgálni. Webáruházunkban sok akciós terméket talál jelenleg is, pl. a Scholl termékeket ingyen szállítjuk! 
Extra vékony, szilikon talpbetét a magas sarkú női cipőkbe, melygarantáltan a helyén marad. Ezt nyugodtan kimoshatja, merttapadását teljes mértékben visszanyeri. A betét orra a cipőkialakításához igazítható, formára vágható. A terheléselosztóterületeinek köszönhetően enyhíti a talpon és a lábközépi részenjelentkező fájdalmat. Formára vágható. Körülszegett. Egy pár.Javallott: metatarsal (lábközép) problémák esetén.A Comforsil a Luga 100% tiszta szilikonbólkészülő termékcsaládja, mely nem tartalmazsemmilyen olajat, vagy egyéb adalékanyagot.A világos, bézs színű Comforsil termékek feladataa testtömeg által okozott nyomás természetes ésegyenletes elosztása a talp felületén, így védve alábat a káros, olykor indokolatlanul fellépő súrlódástól,ütköző erőtől és ízületi kopástól. Természetesruganyossága révén a Comforsil termékekideálisak olyan szabadidős és sporttevékenységekvégzése során, amikor a láb erős fizikaiigénybevételnek van kitéve. Nagyfokú ellenállóképességük révén ezek a 100% szilikonból készülttermékek sokszori lemosás és levegőn szárítássorán sem veszítenek minőségükből."
Feladás dátuma: augusztus 31. 15:45.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.