(Hirdetés azonosító: 82773363) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 420  Ft Ár: 415  Ft Ár: 390  Ft Ár: 375  Ft Ár: 370  Ft Ár: 395  Ft Ár: 420  Ft Ár: 380  Ft Ár: 500  Ft Ár: 380  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Indiánok, ez a szó a gyermekkor álmait ébreszti fel bennünk. Nincs olyan fiú, aki ne álmodoznék arról, hogy belóle egyszer nagy törzsfónök lesz. A téves elképzelések gyakran veszélyes kalandvágyat ébresztenek, mivel az íróasztal mellett kitalált indián regények, még ha tényekre támaszkodnak is, olyanfajta romantikát ábrázolnak, amilyen soha nem létezett, de különösképpen nem felel meg a jelenlegi helyzetnek. Erich Wustmann könyve, a Krao olyannak ábrázolja a vörös hegyek indiánjainak életét, amilyen az ma a valóságban.
Wustmann tizennégy hónapot töltött Dél-Amerikában, 36 000 kilométeres utat tett meg. Hosszú hónapokig együtt élt az indiánokkal, sót mi több: olyanná lett, mint ók. Könyve tehát hiteles leírás arról, hogy miképpen élnek ma a száz év elótti indián regények hóseinek késói leszármazottai.

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (az Árpád úton az Árpád üzletháznál, a Víztoronynál, vagy a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában, esetleg a Görgey Artúr utcában a Szülőtthonnál / SZTK-nál), vagy bankszámlára utalás után küldöm DPD futárral házhoz, vagy MPL csomagautomatába.
Feladás dátuma: augusztus 16. 21:46.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.